Ömürsan ailesinin mutlu günü

Ömürsan ailesinin mutlu günü

Ömürsan ailesinin mutlu gününde, Ömür Berk Tuslak delikanlılığa merhaba dedi.

A+A-

Ömürsan ailesinin mutlu gününde, Ömür Berk Tuslak delikanlılığa merhaba dedi.

Emine & ÖMÜRSAN Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra Genç İş İnsanları Derneği (GİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Tuslak’ın oğlu, Hatice-İbrahim Öztürk ile Emine Hatun-Mehmet Tuslak’ın torunları Ömür Berk Tuslak Ay Işığı düğün salonunda yapılan muhteşem manevi mevlitli sünnet merasimi ile delikanlılığa merhaba dedi.
Ömür Berk Tuslak salona ışıltılar ve alkışlar arasında annesi Emine, Babası ÖMÜRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tuslak ve kardeşleri ile birlikte girdi.
Din görevlisinin okuduğu aşrı şerifler, ,ilahiler sonunda semazen gösterimi yapıldı. İkramlar sonunda davetliler delikanlılığa merhaba diyen Ömür Berk Tuslak’ı tebrik etmek ve takılarını takmak için uzun kuyruk oluşturdular.

Edilen dualar ve çekilen anı fotoğrafları sonucu merasim sona erdi.

Sünnet Merasimine Bafra Genç İş İnsanları Derneği (GİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Burak Özturan ve Yönetim Kurulu, Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, Barış Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan , İş insanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

omursan-ailesinin-mutlu-gunu-19.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-18.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-17.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-16.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-15.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-14.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-13.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-11.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-10.jpg
omursan-ailesinin-mutlu-gunu-9.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-8.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-7.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-6.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-5.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-4.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-3.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-2.jpgomursan-ailesinin-mutlu-gunu-12-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.