OMÜ’de Gurur Anı: Hafız Öğrenci Fakülte Birincisi Oldu!

OMÜ’de Gurur Anı: Hafız Öğrenci Fakülte Birincisi Oldu!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezuniyet töreninde birincilikle mezun olan Sümeyye Bulut, aynı zamanda hafızlık sürecini de tamamlayarak dikkat çekti.

A+A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi 2024-2025 akademik yılı mezuniyet töreni, Yaşam Merkezi'nde düzenlenen coşkulu programla gerçekleşti. 216 mezunun uğurlandığı törende, fakülte birincisi olan Sümeyye Bulut hem başarı belgeleriyle ödüllendirildi hem de hafızlık sürecini tamamlamış olmanın gururunu yaşadı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan 39. dönem mezuniyet töreninde, mezunlara akademisyenler tarafından belgeleri takdim edildi. Fakülte birincisi Sümeyye Bulut, yaptığı konuşmada, “Birincilikten ziyade bu ilmi hayata aktarmak önemli. Hafızlık ve okul birlikte yürütülebiliyor. Gazze ve Doğu Türkistan gibi mazlum coğrafyalar için bir şeyler yapmak istiyorum” dedi.

OMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Sancar, ilahiyat eğitiminin geçmişten geleceğe köprü kuran bir vizyona sahip olması gerektiğini vurguladı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Kesten ise ilahiyat öğrencilerinin sahip olduğu değer ve vizyonu yakından bildiğini ifade etti.

Törene ayrıca Bandırma 17 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Hikmet Atan, OMÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Bekir Özüdoğru ve Dr. Öğr. Üyesi Elif Sobi ile akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Mezunlar, belgelerini hocalarının elinden aldıktan sonra kep atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.

omu-ilahiyat-mezuniyet.jpgomu-ilahiyat-mezuniyet-001.jpgomu-ilahiyat-mezuniyet-002.jpgomu-ilahiyat-mezuniyet-003.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.