ÖMER SÜSLÜ: YILMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

ÖMER SÜSLÜ: YILMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı, Samsun Onursal Başkanı ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ömer Süslü, partinin kuruluşunun üçüncü yılını yaptığı açıklama ile kutladı

A+A-

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı ve Samsun Onursal Başkanı Ömer Süslü, partinin kuruluşunun üçüncü yılını kutladı. Yapılan açıklamada Süslü, "25 Ekim 2017 yılında kurulan partimizin bugün üçüncü yıldönümünü kutlamaktayız. Bizler bu yola çıkarken 'Cesurlar Hareketi' olarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in kararlı ve başarılı tutumuyla İYİ Parti olarak siyaset sahnemizde yerimizi aldık. Genel Başkanımızın deyimiyle tarih çağırdı, millet istedi, İYİ Parti kuruldu. Vatandaşların beklentileri, sorunları noktasında gerçeğin sözcüsü olarak verdiğimiz mücadele milletimiz tarafından büyük teveccüh gördü" dedi.


'BAŞARACAĞIZ'

Son 3 yılda İYİ Parti'nin Türk siyasetine yeni bir soluk kazandırdığına dikkat çeken İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ömer Süslü, "Siyaset arenasında kavga, ötekileştirme ve iftiranın sıradan dil halini almasına karşı çıkarak geçmişte olduğu gibi yeniden kardeşlik ruhuna kavuşmak, Kuvayı Milliye ruhunu yakalamak için liderimiz Meral Akşener önderliğinde yollara düştük. Umutlarımız var, hayallerimiz var! Milletimizin demokratik değişim taleplerinin sözcülüğünü üstleniyor, bu sorumluluk ve bilinçle hareket ediyoruz. Bizler daha adil, daha mutlu, daha İYİ bir Samsun ve Türkiye istiyoruz. Yılmadan, yorulmadan çalışacağız ve başaracağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum