Ömer Asaf Karagöz’e Bafra’da Maneviyat olu Sünnet Düğün Merasimi Düzenlendi

Ömer Asaf Karagöz’e Bafra’da Maneviyat olu Sünnet Düğün Merasimi Düzenlendi

Ömer Asaf Karagöz’e  Bafra’da Yankı  Düğün salonunda muhteşem maneviyat dolu bir sünnet düğün merasimi düzenlendi.

A+A-

Ömer Asaf Karagöz’e  Bafra’da Yankı  Düğün salonunda muhteşem maneviyat dolu bir sünnet düğün merasimi düzenlendi.

Şehri-Seyfettin Karagöz, Birsen-BAYRAM Gümüş’ün torunları Nur-Karagöz İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Necati Karagöz’ün oğlu Ömer Asaf Karagöz Bafra’da düzenlenen sünnet düğünü merasimi ile delikanlılığa merhaba dedi.
Sünnet düğün  Merasimi Bafra ve Bölgesinde yaptıkları çalışmalarla daima takdir gören NET Ajans’ın profesyonel hazırladığı program ile başladı. Murat Topal  hocanın sunumunun ardından Ömer Asaf Karagöz ailesi ile birlikte ışıltılı bir yaşam için meşaleler ve alkışlar içinde salona giriş yaptı.  
Din görevlisinin Kur’an- Kerim Tilavetinin ardından, NET AJANS İlahi gurubundan Solist Özcan Pektaş  söylediği  ilahilerle duygusal anların yaşanmasına neden oldular. 
NET Ajans’ın Semazen ekibinin gösterisinin peşinden dua yapıldı.
Davetliler hem Ömer Asaf Karagöz ile Karagöz ailesini tebrik ederek hem de delikanlılığa merhaba diyen Ömer Asaf Karagöz’e takılarını takarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Sünnet Düğün  Merasimi  ikramların takdimi ile sona erdi.

Sünnet düğün merasimine MHP Bafra İlçe Başkanlığı Yönetimi, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON ) Genel Başkan Yardımcısı, GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanı, HEYCES TEKSTİL-NEWCES Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve BADEF’e bağlı dernek başkanları, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı, Kılıç Elektrik Salih Kılıç, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, Yakıntaş Mahallesi Muhtarı İsmail Çelebi, sivil toplum örgütü temsilcileri,siyasi parti temsilcileri, iş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Sünnet merasimi sonrası bir teşekkür konuşması yapan Karagöz İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Necati Karagöz ,’’Evladımız Ömer Asaf Karagöz’ün  delikanlılığa adımını attığı bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ailelerimiz adına en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz. İnsanlar, geride bıraktıkları nesillerle devam ederler Hiç kimse isminin unutulmasını, Neslinin kesilmesini istemez. Bu bakımdan Allah Teala, insanın fıtratına çocuk sevgisini yerleştirmiştir. Bizleri bu mutlu günümüzde, evladımız Ömer Asaf Karagöz’ün    Mürvet’inde  yalnız bırakmayan tüm davetlilere sonsuz şükranlarımızı sunarız. ’dedi.

whatsapp-image-2023-07-10-at-9-50-57-am.jpeg

omer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-1.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-2.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-3.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-4.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-5.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-6.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-7.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-8.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-9.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-10.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-11.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-12.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-13.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-14.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-15.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-16.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-17.pngomer-asaf-karagoze-bafrada-maneviyat-dolu-sunnet-dugun-merasimi-duzenlendi-18.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.