Ölen Polis için tören düzenlendi

Ölen Polis için tören düzenlendi

Lenf kanseri dolayısıyla tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden polis memuru Murat Akkurt(43) için Samsun İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

A+A-

Tokat, Zile doğumlu polis memuru Murat Akkurt 2 ay önce yakalandığı lenf kanseri dolayısıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde tedavi altına alındı. Evli ve iki çocuk sahibi olan Akkurt, dün akşam rahatsızlanması sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Polis memuru Murat Akkurt için İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene; AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı ve Hasan Basri Kurt, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Vali Yardımcıları Recep Yüksel ve Metin Borazan, Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG. Alb. Murat Özer, Samsun İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Ercan Yaşin, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun Polis Okulu Müdürü Cihan Alagöz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz, merhumun ailesi, yakınları, iş arkadaşları ve meslektaşları katıldı.
Törenin ardından merhum polis memuru Murat Akkurt'un cenazesi defnedilmek üzere cenaze aracıyla memleketi Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Özyurt köyüne gönderildi.
1995 yılında Kayseri Polis Okulu'ndan mezun olan polis memuru Murat Akkurt, aynı yıl Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde göreve başladı. Daha sonra Diyarbakır'da şark hizmetini tamamlayan Akkurt, son olarak Samsun Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapmaktaydı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.