ÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞTAYI

ÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞTAYI

Öğretmenlerimizin gelişimlerine katkı sunmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan Ölçme ve Değerlendirme

A+A-

Çalıştayı, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Prof. Dr. Coşkun BAYRAK ve Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Çetin TERZİ tarafından ilçemizdeki resmi/özel ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okullarındaki 77 öğretmene iki grup halinde arasında Bafra Öğretmenevinde düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Bu tür seminerler ile öğretmenlerimizin gelişimine katkı sunmayı hedeflediklerini, eğitimin sürekli olan bir süreç olduğunu bu kapsamda çalışmalarının devam edeceğini ifade etti. Çalıştayda öğretmenlere ölçme ve değerlendirme ile ilgili bilgiler aktarıldı. Ölçme ve değerlendirmede dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili sunumların gerçekleştirildiği çalıştayda örnek olarak ölçme ve değerlendirme etkinlikleri yapıldı.

Çalıştay sonunda Prof. Dr. Coşkun BAYRAK ve Dr. Çetin TERZİ’ye Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Şube Müdürleri Yüksel AYDIN ve Zekeriya AKBAĞ tarafından yöreye özgü plaket takdim edildi.

ÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞTAYIÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞTAYIÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞTAYI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.