Olaylı Maçın Hakemine Ödül Gibi Maç

Olaylı Maçın Hakemine Ödül Gibi Maç

Samsun Süper Amatör Cemal Özdemir Sezonu 5. hafta maçında çıkan olaylardan sonra maçı kötü yönettiği iddia edilen ve iki takımda maçlarına istemediği Ömür Bozkurt'a ödül gibi maç.

A+A-

Süper Amatör Cemal Özdemir sezonu 5. haftasında Havzasppor'a konuk olan Hacınabispor çıkan olaylarda zarar görmüş, iki futbolcusu kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı.

Hakem Ömür Bozkurt, ilk yarının sonlarında Hacınabisporun golünden sonra saha da olaylar çıkmış, saha içerisinde kendisine yumruk atılmış hatta 3 defa yere düşürülmüş Hacınabispor futbolcusuna kırmızı kart göstermişti. olayların devam etmesinden sonra da 5 kırmızı kartla maça damgasını vuran isim olmuştu.

Olaylardan sonra Hacınabisppor yöneticileri çıkan olayların videoları ile birlikte federasyona savunma yaparak haklarını arayacaklarını belirtmişlerdi.  Olaylardan sonra kızağa çekilmesi beklenen olaylı hakeme federasyon yetkililerinden ödül gibi maç verilerek Eskişehir, Orhan Gazi Üniversitesi Sahasında BAL Ligi yönetmesi için atama yapıldı. Ömür Bozkurt'un yardımcıları ise, Zelife Sağer, Salih Sayan, Tekzen Eker olarak belirlendi.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.