Okul Öncesi Kaynaştırma ve Sınıf İçi Davranış - Beceri Uygulamaları

Okul Öncesi Kaynaştırma ve Sınıf İçi Davranış - Beceri Uygulamaları

Okul öncesi dönemde bulunan kaynaştırma öğrencilerine yönelik olarak eğitimde kaynaştırma kültürü oluşturmak amacıyla öğretmenlerimize yönelik okul öncesi kaynaştırma uygulamaları-sınıf içi davranış ve beceri uygulamaları konulu seminer düzenlendi.

A+A-

Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Bafra ilçesinde okul öncesi dönemde bulunan kaynaştırma öğrencilerine yönelik olarak eğitimde kaynaştırma kültürü oluşturmak amacıyla, Bafra RAM Müdürü İlker KARAKAYA başkanlığında, OMÜ Öğrt. Görevlisi.Sinan KALKAN’ın katılımıyla Bafra Öğretmenevinde, okulöncesi öğretmenlerimize yönelik okulöncesi kaynaştırma uygulamaları-sınıfiçi davranış ve beceri uygulamaları konulu seminer düzenlendi.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU açılış konuşmasında özel gereksinimli öğrencilerimizin okul öncesi uygulamalarda kayıt ve kabulün çok önemli bir konu olduğunu, karşılaşılan sorunlara çözüm olması açısından bu seminerin bir başlangıç noktası olduğunu belirtti. Rehberlik araştırma merkezine yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.

Bafra İlçesinde bulunan tüm okul öncesi öğretmenlerine yönelik yapılan seminerde OMÜ  öğretim görevlisi Sayın  Sinan KALKAN; okul öncesi kaynaştırma eğitiminde kullanılan öğretim yöntem ve teknikleri hakkında bilgi verdi. Sınıf içi davranış uygulamaları sunumunu örnek videolarla zenginleştirdi. Son olarak okul öncesi öğretmenlerimizin sorularını cevapladı ve her konuda kendilerine destek olabileceğini söyledi.

Programın bitiminde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU tarafından kendisine plaket takdim edildi.

2-694.jpg

 

1-680.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.