Oktay, "Yusuf bey Araplara peşkeş çekme peşindedir"

Oktay, "Yusuf bey Araplara peşkeş çekme peşindedir"

CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay " Irmak Seddesine kafaları esince 3,5 kamyon taş kaya parçası getiriyorlar" dedi.

A+A-

bafra55.net / Ayhan Aydemir

Siyasi parti başkanlarına Bafra`yı sorduk. İkinci konuğumuz CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay oldu.

Bafra`da ki işsizlik sorunu hakkında düşünceleriniz nedir.

Ülkemizin ve Bafra’mızın en önemli ve baş tacı sorunlarından işsizlik sorunu var. Ne hikmetse her hükümet işsizliği ön plana çıkarır fakat hiçbir şekilde çözülmez. İşsizlik oranı şu an için %20 ler civarında ve hükümet bunları kendi yöntemleri ile seçim zamanında köle ticareti yaparak sezonluk işçilerle çözüyor ve genç arkadaşlarımızın hayalleri ile oynuyorlar.

Sedde projesi hakkında düşünceleriniz nedir.

Bu proje bizim daha önce seslendirdiğimiz bir projedir. Ben 1999 da belediye başkanı adayı olmuşken Bafra ya denizi getireceğimi söylemiştim. O gün benle gülüp olay edenler oldu. O zamanlarda bizim önümüzde kestiler. Şuanda ise bu proje 2 yıldır yerinde sayıyor. Kafaları esince 3,5 kamyon taş kaya parçası getiriyorlar.

Bafra`da iki adet atıl konumda bulunan hastane inşaatı var bu yapılar hakkında ne düşünüyorsunuz.

Yıllar önce Bafra`lının emekleri ile yaptıkları hastanemizi biz dile getirmekten bıkmadık bıkmayacağız. Türlü siyaset oyunlarına alet edildi. Bugüne kadar bir çivi çakılmadı hatta çevreye zarar vermeye başladı. Bir diğer hastanemiz ise 250 yatak kapasiteli bir hastane idi. Şu an ki ise 300 yatak kapasiteli yani böyle şişirme şeylerle yok şunu yaptık bunu yaptık edasındalar ortada hiçbir şey yok.

Bütünşehir Yasası sizce doğru bir yasamı ve Büyükşehir Belediyesinin kuş cenneti projesini nasıl buluyorsunuz.

Büyükşehir yasası tamamen yanlış bir yasadır. Otuz ilimiz Büyükşehir 51 ilimiz ise tamamen farklı yönetiliyor. Yani hükümet bölücülüğü kendisi yapıyor. 14 ilçeye hizmet veremeyen Büyükşehir Belediyesi 1400 mahalleye nasıl hizmet verecek. Yörükler halkını Büyükşehir mağdur etmiştir. Tutulu bir vatandaşla dahi o bölgenin satılacağı konusunda adı geçmiştir. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf bey Araplara peşkeş çekme peşindedir. Bu hevesleri de inşallah kursaklarında kalacaktır. Kuş cenneti yeni keşif edilmedi o hep vardı ve Bafra`nın dır. 19 Mayıs ve Büyükşehir ile anılması bizi Bafra halkını rahatsız ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.