OKTAY VURAL: Samsun ve Bafrayı İstiyoruz

OKTAY VURAL: Samsun ve Bafra'yı İstiyoruz

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Bafra Kızılırmak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdullah Özdemir’e Ankara’da TBMM’de Grup Toplantısı çıkışında özel ve önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

 

Açıklama sırasında ise MHP Samsun Milletvekili, MHP Grup Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Şimşek’te hazır bulundu.

İlk başta tüm Samsunlulara ve MHP’nin Kalesi olarak görülen Bafra’ya ayrı ayrı selam ve sevgilerini gönderen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vural açıklamasında,’’ “MHP olarak Bafra’yı, Samsun’u ve Tüm Türkiye’deki yerel yönetimlere talibiz ve istiyoruz” diyerek partisinin yerel seçimlerde hedef büyüttüğüne dikkatleri çekti.

Samsun’da ve Bafra’da iktidara talibiz. Bunu samimiyetle söylüyorum, Bafra’nın,Samsunun ve Türkiye’nin bize ihtiyacı var.

 

Eğer, bir siyasi parti, yerel seçimlerde iddialıysa, gelecekte de iktidara talipse bunu yönetim kadrosu ve teşkilatları ile ortaya koymak durumundadır. Samsun her yıl CHP ile iktidar Partisi AKP’nin çekiştiği bir il olarak biliniyor. Şimdi, bu ilimizde MHP’nin ağırlığını koymuş olması, hiç kuşkusuz teşkilat için bir taze kan olacak, bu partiye umut bağlayanlar için de bir hareketlenme getirecektir.

Yerel seçimlerde köy ve mahalle muhtarlarının çok önemli rol oynayacağı biliyoruz. MHP’nin bütün etkinliklerini yakından takip eden ve katılan muhtarlarımızın hepsini önemsiyoruz. Muhtarlarımız oldukça zor şartlar altında görev yapıyorlar. Bunu yakinen bildiğimiz için onlarla sık sık bir araya geliyoruz, ziyaret ediyoruz, telefonlarla arayarak sorunlarına destek olmaya çalışıyoruz .

Dikkat edilecek olursa, bugün gelecek için umut veren tek parti olarak MHP gösteriliyor. Bu umudun yeşermesi, iktidarı kucaklaması da iyi bir program ve mücadele ile gerçekleşebilir. Görebildiğimiz kadarı ile MHP Samsun’da ve Bafra’da bu meşaleyi tutuşturmuştur. Sadece Samsun ve Bafra yeterli mi? Kesinlikle hayır. MHP, gerçek anlamda yerel seçimlerde başarılı olmak, gelecekte de iktidarı kucaklamak istiyorsa kadın ve gençlik kolları başta olmak üzere, bütün teşkilatları ile ayağa kalkmak,şimdiden kolları sıvamak durumundadır. Son yapılan kamuoyu araştırmalarını değerlendirdiğimizde de MHP’nin oyunu en çok yükselten tek parti olduğunu görüyoruz. Ancak, bunun da yeterli olduğunu söyleyemeyiz. Dik duruşu ile, yenilenen kadroları ile MHP’nin giderek güç kazanması hiç kuşkusuz milletimiz için bir ışık olacaktır.’’dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.