Oktay Vural da ’duran adam’ oldu

Oktay Vural da ’duran adam’ oldu

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ‘duran adam’ eylemi yaptı. Vural, Meclis’te yaptığı basın toplantısının başında 2 dakika boyunca hareketsiz duran Vural, ‘Diktatörün psikolojisi’ kitabını okudu.

A+A-

Vural, bugün düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Vural, toplantının başında 2 dakika boyunca hareketsiz durarak ‘Diktatörün Psikolojisi’ adlı kitabı okudu. Vural daha sonra basın mensuplarına, “Zannederim, ’duran adam’ olsak daha fazla haberlerinize gireceğiz” dedi. ’Diktatörün Psikolojisi’ adlı kitabı okuduğunu belirten Vural, “Günün anlam ve önemine binaen, herkese tavsiye ediyorum. Türkiye’yi demokrasi rayından çıkartmak isteyenlere karşılık bu kitapları okumakta fayda var” diye konuştu.

Basın mensuplarına, “Vuran adamı neden ortaya koymuyorsunuz?” diye soran Vural, “Türkiye bu milletin özgürlüklerine, milli devletine, milli kimliklerine vuran adamı da merak ediyor ve öğrenmek istiyor. Defalarca bu vuran adamı deşifre ettik ama duran adam çok gündem oluşturdu” diye konuştu

Vural, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, ’duran adam’ eylemleri ile ilgili ‘Boyun fıtığı yok demek ki bunların’ şeklindeki sözlerini ise, “Eleştiriler karşısında, yaptıkları yanlışlıkların dile getirilmesi karşısında, karşılarında bir muhalefet olduğunda, sorgulayan medya olduğunda hem fıtık oluyorlar hem gıcık oluyorlar” şeklinde değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.