Öğretmenlere Atama Müjdesi!

Öğretmenlere Atama Müjdesi!

Atama bekleyen öğretmenler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile sevindi. Erdoğan MEB bünyesinde 45 bin yeni öğretmen ataması yapılacağının müjdesini verdi.

A+A-

Atama bekleyen öğretmenler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile sevindi. Erdoğan MEB bünyesinde 45 bin yeni öğretmen ataması yapılacağının müjdesini verdi.

Erdoğan açıklamasında '45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız.' dedi. Atamanın kadro ve branş dağılımı ise binlerce kişi tarafından merakla beklenmeye başlandı.

Atanmanın hayalini kuran öğretmenler 2023 yılında yeni bir atama yapılmasını bekliyordu. Sosyal medya üzerinden de sesini duyurmak isteyen öğretmen adayları 100 bin atama bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni atamaların müjdesini verdi.

Erdoğan açıklamasında 45 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Öğretmen adayları kendi bölüm ve branşlarından kaç öğretmen atanacağını merak ediyor. Atamalara ilişkin kadro ve branş dağılımı ilerleyen zamanda MEB tarafından duyurulacak.

Erdoğan yaptığı paylaşımında " Sevgili vatandaşlarım, eğitim camiamızın değerli üyeleri, buradan sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız. Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceğiz. Tüm öğretmenlerimize, ailelerine, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun." dedi.

 

Mahmut Özer: Atama takvimi ve branş dağılımını en kısa sürede açıklayacağız

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "45 bin yeni öğretmen atama kararı; ülkemize, milletimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun. Atama takvimi ve branş dağılımını en kısa sürede açıklayacağız. Eğitim ailemizin her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.