Öğretmen Evindeki Taciz Olayına Meclis Kulak Verdi

Öğretmen Evindeki Taciz Olayına Meclis Kulak Verdi

Meclis, Samsun Bafra'daki bir ilköğretim okulunda yaşanan taciz olayını yargıya taşıyan ancak sonuç alamayan babanın feryadına kulak verdi.

A+A-

 Savcılığın takipsizlik kararı vermesi nedeniyle çaresiz kalan baba, iki kızının öğretmenleri tarafından tacize uğradığı iddiasını Meclis gündemine taşıdı. Meclis Dilekçe Komisyonu, savcılık ve Milli Eğitim Bakanlığı ile temasa geçerek olayın yeniden gözden geçirilmesini isteyecek. 

"KANIT CD'Yİ YOLLADIM" 
Öğretmenin, kızlarını öğretmenevine götürerek cinsel tacizde bulunduğunu öne süren İ.G., öğretmenevi müdürünün de olayın içinde olduğunu savundu. Cinsel taciz olayını yargıya taşıdığını ancak sonuç alamadığını belirten baba, dilekçesinde şunları kaydetti: "Tesadüfen ortaya çıkan ve öğretmenevinde yaşanan rezillikleri ortaya koyan, bir çalışanın ifadelerinin kayıtlı olduğu ses CD'sini, Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderdim. Küçük yerlerde insanların birbirlerini tanımaları dolayısıyla müfettişler şahitlerin ifadelerini eksik ve yanlış bir şekilde düzenleyerek öğretmenevi müdürünü ve öğretmeni aklamaya çalışmaktadır. Hangi baba benim yaşadığım acıları bir gün adalet yerini bulacak diyerek içine atabilir." Meclis Dilekçe Komisyonu Milli Eğitim Bakanlığı ve savcılıkla yazışma yaparak olayın yeniden gözden geçirilmesini ve tedbir alınmasını isteyecek.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum