ÖĞRETMEN ADAYLARINA UYGULAMA İZLEME ETKİNLİĞİ

ÖĞRETMEN ADAYLARINA 'UYGULAMA İZLEME' ETKİNLİĞİ

Bafra da uygulama izleme etkinliği” kapsamında Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nda derse giren Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine okul idaresi tarafından başarı belgesi verildi.

A+A-

Mustafa Kemal İlköğretim Okulu toplantı salonunda düzenlenen belge törenine Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Mithat Karaman, Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Kurt, Kızılırmak Anadolu Lisesi Baş Müdür Yardımcısı Selim Lokumcu, Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, Okul Aile Birliği Başkanı Servet Şengül, Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.
Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Kurt, “Bizlerle birlikte 5 günü geçiren öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Mithat Karaman öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilerle birlikte 5 günlük uygulama izlemeye katılan Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmeni Sibel Aksoy, “Öğrencilerimiz uygulama izleme etkinlikleri kapsamında 5 gün derslere girerek gözlem yaptılar. Amaç öğretmen mesleğini sevdirmek ve aldığı dersleri pekiştirmek” diye konuştu.
Uygulama izleme etkinliğine katılan Öğretmen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Yasin Cengiz, “Öğretmenlik mesleğinin ne kadar zor ve bir o kadar da kutsal olduğunu öğrendik. Öğretmen adayı olarak bizler bizim için gerçekten iyi bir deneyim oldu. 5 gün içinde çok iyi rehberlik eden öğretmenlerimize ve bizi burada ağırlayan yöneticilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencileri için hazırlanan pasta kesildi. Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan başarı belgeler Şube Müdürü Ahmet Mithat Karaman, okul idareci ve öğretmenler tarafından öğrencilere verildi.

20120413aw000733_03.jpg20120413aw000733_04.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.