ÖĞRENCİLERİMİZE HASRET KALDIK

ÖĞRENCİLERİMİZE HASRET KALDIK

Covid 19 Salgını nedeni ile kapalı olan Kur’an Kursları normalleşme sürecinde tekrar eğitime başladı.

A+A-

HER ÖĞRENCİNİN ATEŞİNİ ÖLÇEREK DERSE BAŞLIYORUZ.
Merkez Kuran Kursu Hafızlık Öğretmeni Şaban Şenocak”,Covid 19 salgını nedeni ile kapalı olan Kur’an Kursumuz uzaktan eğitimle üç  ay  devam etti. Normalleşme süresine geçtiğimizde kursumuz 15 Haziranda tekrar açıldı. Bizim için çok zor oldu, her hoca öğrencisini yanında görmek ister, Covid salgını bizi öğrencilerimize hasret bıraktı ”dedi.
BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ
Merkez Kur’an Kursu Hafızlık Öğretmeni Şaban Şenocak,”Son zamanlarda dünyayı etkisi altına alan  Covid 19 Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde etkisini gösterdi. Kur’an Kursumuzda öğrencimizle yüz yüze  eğitimin   aksamasına neden oldu. Salgınla ilgili Devletimiz gereken her şeyi yaptı. Vatandaşlar olarak gerekli tedbirleri aldığımızda üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur. Coronada en önemli üç unsur, maske,  temizlik ve fiziki mesafe bunlar oldukça önemlidir. Bu prensipleri uyduğumuz vakit bu virüs belasından kurtaracağımıza ümit ediyorum. Rabbim tez zamanda ülkemizi iyileşmeyi nasip etsin. Normalleşme sürecinde Kur’an Kursumuzu özel bir temizlik firmasına dezenfekte ettirdik. Kursumuzda öğrencilerimize maske takmaları zorunlu kıldık. Fiziki mesafe  her sabah akşam öğrencilerimizi tedbir amaçlı  ateş ölçer ile ateşlerini ölçüyoruz. Her öğrencimiz Kur’an Kursuna geldiğinde tek tek ellerini dezenfekte yapıyor. Tedbirlerimizi alarak eğitim ve öğretime devam ediyoruz ”şeklinde konuştu.
HARUN YAZICIogrencilerimize-hasret-kaldik.jpegogrencilerimize-hasret-kaldik-001.jpegogrencilerimize-hasret-kaldik-002.jpegogrencilerimize-hasret-kaldik-003.jpegogrencilerimize-hasret-kaldik-004.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.