Öğrencilere karne hediyesi Kuran-ı Kerim

Öğrencilere karne hediyesi Kuran-ı Kerim

‘’Bafimder’’ Bafra imam Hatip ortaokul öğrencilerine 15 karne tatili hediyesi Kuran-ı Kerim hediyesi verdi.

A+A-

Bafra ‘’Bafimder’’ yönetim kurulundan Bafra İmam Hatip Ortaokul öğrencilerine Kuran-ı Kerim ve İslam İlmihali hediye eden, Bafimder Başkanı Murat Topal ‘“Kutsal kitabımızdan istifade edebilmek için Allah'ın bu yüce mesajını dikkatli okumamız lazım.  İnşallah sevgili öğrencilerimizde Kur’an-ı Kerim'i düzgün okuyacak, anlamını öğrenecek ve  hayatlarına yansıtmaya çalışacaklar. Bu güzide kurumlardan mezun olduktan sonra da vatanımıza ve milletimize faydalı birer birey olarak, bulunduğunuz yerlerde Kur’an-ı Kerim'i hem yaşayacak, hem de yaşatacaklar. Kıymetli öğrenciler! Kur’an-ı Kerim sertâcımız olsun. Her an baş ucumuzda bulunsun. Kim Allah'ın kelamına sahip çıktıysa dünyası da ahireti de hep mamur olmuştur.” Dedi.

 Program İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Okul Müdürü Şerafettin Kara, Müdür yardımcıları Recep Titiz, Salih Kanar hazır bulundu.

bafimder-kurani-kerim-hediyesi.jpgbafimder-kurani-kerim-hediyesi2.jpgbafimder-kurani-kerim-hediyesi3.jpgbafimder-kurani-kerim-hediyesi4.jpgbafimder-kurani-kerim-hediyesi5.jpgbafimder-kurani-kerim-hediyesi6.jpgbafimder-kurani-kerim-hediyesi7.jpgbafimder-kurani-kerim-hediyesi8.jpgbafimder-kurani-kerim-hediyesi9.jpgbafimder-kurani-kerim-hediyesi10.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.