Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na Anlamlı Hediye

Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na Anlamlı Hediye

19 Mayıs ilçesi Yörükler ilk ve ortaokulu öğrencileri 19 Mayıs Belediye Başkanı OsmanTopaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

A+A-

Okullarına yapılan çalışmalardan dolayı başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik diyen öğrenciler,” Başkanımız sadece bizim okulumuzun değil ilçemizdeki tüm okulların maddi ve manevi olarak yanında bulunuyor, kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz”Dedi.
Ardından Başkan Topaloğlu için kendi yapmış oldukları Çanakkale Geçilmez temalı resimleri hediye ettiler.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Öğrencilerimize nazik ziyaretlerinden ve anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Benim için hem kendi elleriyle yapmış olmaları, hem de Çanakkale Zaferimizin 104. Yıl dönümü sebebiyle çok anlamlı ve güzel bir hediye olmuş. Belediyemizin imkânları dâhilinde okullarımızın ihtiyacı olan eksikliklerini gidermeye çalıştık. Üzerimize düşeni de yapmaya devam edeceğiz. Bu çocuklar bizlerin hepimizin geleceği. Bizim için bu günde yarın da her zaman önemli ve değerliler.” Dedi.

Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na Anlamlı Hediye,19 Mayıs Haberogrencilerden-baskan-topaloglu’na-anlamli-hediye,19-mayis-haber.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.