ÖĞRENCİLERDEN 1930 BAFRA SPOR KULÜBÜNE ZİYARET

ÖĞRENCİLERDEN 1930 BAFRA SPOR KULÜBÜNE ZİYARET

Bafra Kızılırmak İlköğretim okulu öğrencileri okullarındaki dersler dışında teorik olarak spor dalında 1930 Bafra Spor futbol kulübünü öğretmenleri Ülker KARATAŞ nezaretinde ziyaret ettiler.

A+A-

Okullarda okuyan öğrenciler derslerinde kitaplarda öğrendikleri bilgileri daha iyi geliştirebilmek adına teorik olarak canlı ve yerinde izlerini sürdürüyorlar. Kızılırmak İlköğretim okulundan öğretmen Ülker KARATAŞ nezaretinde öğrenciler 1930 Bafra Spor kulübünü ziyaret ederek bir futbol okulunda neler yapılmaktadır konusunda bilgiler aldılar.

                Bölgesel Amatör Liginde Şampiyonluk yolunda devam eden 1930 Bafra Spor kulübü bu yıl 3. Lig hızına adım adım ilerliyor. Kulübe gelen öğrenciler sordukları sorular karşısında takım kaptanı Fatih AYTEKİN ve kulüp Müdürü Mahmur YORULMAZ cevaplandırdı. Öğrenciler arasında bulunan öğrenciler de futbolcu olmak isteyen çoğunluk sayıday dı.

                Sınıf öğretmeni Ülker KARATAŞ yaptığı açıklamada; bizler öğrencilerimize sadece okullarda sınıflarda kitaptaki bilgileri aktarıyoruz.Ama ayrıca teorik olarak gezilerimizi yaparak yerinde görmelerini sağlıyoruz. Bir futbolcunun yaşantısı, maça gününe kadar nasıl hazırlandıkları ve aldıkları besinler konusunda en iyi çözüm olarak 1930 Bafra Spora gittik. Öğrencilerimiz sorularını sordular ve gerekli cevapları aldıklarına inanıyorum. Bu arada 1930 Bafra Spora 3. Lig yolunda öğrencilerim ve okulum adına başarılar diliyorum dedi.A

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.