ÖĞRENCİLER, KAYMAKAM DEMİR’İ ZİYARET ETTİ

ÖĞRENCİLER, KAYMAKAM DEMİR’İ ZİYARET ETTİ

Proje yarışmalarına katılacak olan öğrenciler Ünye Kaymakamı Mustafa Demir'i ziyaret ederek, yaptıkları ilginç icatlar hakkında bilgi aktardı.

A+A-

Ziyarette açıklamalarda bulunan Ünye Kaymakam Mustafa Demir, öğrencilerin Ünye’ye kattığı bu başarıdan dolayı memnunluğunu ifade ederek, “Göreve başladığım zaman bu tür öğrencilerimizin projelerini ve adlarını çok duyuyordum. ‘Ünye olarak bizim neden projelerimiz çıkmıyor, neden adımız yok’ diye rahatsızlık duymuştum. Sonrasında Ünye’mizden de öğrencilerimizin projeler hazırlayıp sundukları haberini duyunca çok sevindim. Dahilerimize Ünye’mize kattıkları başarıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Başarılar elde eden ve Ünye’yi temsil edecek olan öğrenciler ve hazırladıkları projeler şu şekilde: 
- Mehmet Refik Güven Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri de hazırladıkları uzun far kesme projesiyle ve Meçhul asker ortaokulu 8/B Sınıfı öğrencilerinden Mustafa Kutlu fındık karıştırıcı Fınkar" projesi ile Ordu ilini 23-26 Mayıs tarihleri arasında Ankara´da temsil edeceler.
-Türkiye Genellinde Milli Eğitim Bakanlığı’nca Ortaokul 6-7 ve 8'inci sınıflara yönelik düzenlenen 'Bu Benim Eserim' adlı proje kapsamında Ünye Meçhul Asker Ortaokulundan Burak Süha Yüksel ve Tolgahan Sobi “İmdat Donuyorum” projesi ile Samsun Bölge Sergisinde 3.’lük elde etti.
-Fatih Koleji, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nca düzenlenen 9. Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı’nda Ünye Meçhul Asker Ortaokulu öğrencilerinden Yonca Aydın ön elemelerdeki elde ettiği başarıyla 20 Nisan’da İstanbul’daki final ve ödül töreninde gümüş madalya kazandı.
-Denizli Serimya 11. Ulusal Servergazi Matematik Yarışması’nda Ünye Meçhul Asker Orta Okulu’ndan Doğukan Özdemir ve Uğur Erkuş, gösterdikleri başarı sayesinde bronz madalya almaya hak kazandı.
-(Mafetya) Ulusal Matematik-Fen ve Teknoloji Yarışmasında Ünye’yi temsil eden Ünye Meçhul Asker Ortaokul öğrencilerinden Busenur Toprak ve Tuğçenur Demir de ödül aldılar.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.