ÖĞRENCİLER AĞAÇ DİKTİ

ÖĞRENCİLER AĞAÇ DİKTİ

Bafra Hasan Çakın Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Bafra Belediyesi tarafından tahsis edilen alanı ağaçlandırdı.

A+A-

Hasan Çakın Kız Teknik ve Meslek Lisesi hazırladığı proje kapsamında Bafra Belediyesi tarafından hayvan barınağının yanında tahsis edilen 2 dönüm alanda Bafra Orman İşletmesi tarafından sağlanan 60 adet çam fidanını okul idarecileri ve öğrencileri toprakla buluşturarak “Hasan Çakın Kız Teknik ve Meslek Lisesi Hatıra Ormanı” oluşturdu.
Öğrencilerle birlikte ağaç diken Bafra Belediye Başkanı ve Adayı Zihni Şahin, “Günümüzde ağaç dikme önemli bir görev. Çünkü Türkiye’de her ne kadar ortalığı yeşillendirmeye çalışsak ta bir taraftan da yeşiller kayboluyor. O bakımdan okulla iş birliği halinde böyle bir projenin yapılması beni de mutlu etti. Öğrencilerimizi heveslendirme adına da önemli bir olay. Emek veren her kese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Ağaçların dikilmesiyle buranın yeşillenmesi bizi sevindirdi” dedi. 
Başkan Şahin, sedde projesiyle beraber Bafra'daki yeşil alanı 260 kat daha artırarak özlenen yeşil bir Bafra'yı oluşturacaklarını sözlerine ekledi. 
Okul müdürü Sadık Dankaz ise alanı tahsis eden Bafra Belediye Başkanı ve ağaç desteğinde bulunan Bafra Orman İşletme Müdürü’ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.