Öğrenci ve Veliler Sabah Namazında Okulda Aynı Safta Buluştular

Öğrenci ve Veliler Sabah Namazında Okulda Aynı Safta Buluştular

Bafra Milli İrade İmam Hatip Orta Okulunun organizesi ile öğrenci ve veliler Sabah Namazında Milli İrade İmam Hatip Orta Okulunda bir araya geldiler.

A+A-

Bafra Milli İrade İmam Hatip Orta Okulunun organizesi ile öğrenci ve veliler Sabah Namazında Milli İrade İmam Hatip Orta Okulunda bir araya geldiler.
İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın da katıldığı program Din Hizmetleri Uzmanı Süleyman Dinçer’in Kur’an-ı Kerîm okuması ile başladı.  Okul mescidinde düzenlenen ve çok sayıda bay bayan veli ve öğrencinin katıldığı programda sabah namazını kıldıran İlçe Müftüsü Necmettin Kayar yapmış olduğu Sohbette : “İyi bir nesil yetiştirmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğunu, evlatlarımızla iletişimimizin seviyesinin belirli sınırlarının olmasını, okulumuz ve müftülüğümüzle ortak yürüttüğümüz hafızlık projemizin çok önemli olduğunu, bu projemize velilerimizin desteğinin gerekliliğini, hafızlık eğitiminin öğrencilere bir hayat disiplini kazandırdığını ifade ederek; sabahın seherinde bu güzel ve anlamlı sabah namazı buluşmasını organize eden okul Müdürü Erol Bozdemir’e, katılım sağlayan veli ve öğrencilere teşekkür ederim ”dedi.
Milli İrade İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Erol BOZDEMİR ise “ Öğrencilerimiz ile velilerimizi okulumuzda sabah namazında buluşturarak bir farkındalık oluşturmak amacıyla böylesi bir etkinliği düzenledik. Okulumuzun mescidinde ilk defa bir sabah namazı buluşmasında bir araya geldik. Velilerimizin ve öğrencilerimizin yoğun olarak katıldığı programın tekrarlarını yapmayı düşünüyoruz. Amacımız Milli ve Manevi değerlerimize bağlı bir nesil yetiştirmek. Programımıza katılan İlçe Müftümüz Sayın Necmettin Kayar’a, Öğretmenlerimize, Veli ve Öğrencilerimize, çorba ikramı İle bizleri destekleyen Bafra Belediye Başkanı Sayın Hamit Kılıç’a teşekkür ederim” dedi.

Program Bafra Belediye Başkanlığının ikram çeşmesinden katılımcılara çorba ikramı ile sona erdi.
ogrenci-ve-veliler-sabah-namazinda-okulda-ayni-safta-bulustular-7.jpgogrenci-ve-veliler-sabah-namazinda-okulda-ayni-safta-bulustular-6.jpgogrenci-ve-veliler-sabah-namazinda-okulda-ayni-safta-bulustular-5.jpgogrenci-ve-veliler-sabah-namazinda-okulda-ayni-safta-bulustular-3.jpgogrenci-ve-veliler-sabah-namazinda-okulda-ayni-safta-bulustular-1.jpgogrenci-ve-veliler-sabah-namazinda-okulda-ayni-safta-bulustular.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.