Oğan`a suikast iddiası asılsız çıktı

Oğan`a suikast iddiası asılsız çıktı

Samsun`un Bafra İlçesi`ne “ Hayırlı Anadolu Yürüyüşü programında gelen Sinan Oğan`a suikast düzenleyeceği iddia edilen şahıs adliyeye sevk edildi.

A+A-

MHP`den ihraç edilen Sinan Oğan referandum çalışmaları kapsamında Bafra İlçesi`ne geldi. Oğan 16.30 sıralarında konuşma yapacağı Bafra Belediyesi Kültür Merkezi salonuna doğru ilerlediği sırada Belediye Caddesi üzerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu sırada korumalar belinde silah olan 19 yaşındaki açık öğretim üniversite öğrencisi Selim Aydıner`i fark etti.

Korumaların belinde silah var diye bağırması ile birlikte açık öğretim üniversite öğrencisi genç koşarak kaçtı. Korumalar şüpheli genci kovaladı fakat şâhısı yakalayamadı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri Barış Mahallesi`nde ikamet eden Selim Aydıner`i kuru sıkı silahı ile birlikte gözaltına aldı. Şüpheli şahıs ifadesinde “ Benim olayla ilgili hiçbir bilgim yok. Ben silahları severim. Orada oluşum ise tamamen tesadüf. Ara sokakta Muhasebeci arkadaşım var onu beklediğim sırada kalabalığın içinde kaldım. Daha önceden de kuru sıkı silah yakalattığım için korumalar silahı var deyince korkup kaçtım” dedi. Selim Aydıner Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğün`deki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs savcılık kararı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.