ÖFKELİ SÜRÜCÜ SAHAYI BASTI

ÖFKELİ SÜRÜCÜ SAHAYI BASTI

Ankara'da oynanan bir karşılaşmada forvet oyuncusunun çektiği sert şut, kale yerine saha dışında park halindeki bir aracın camına isabet edince ortalık karıştı.

A+A-

Araç sahibi sahaya bastı, karşılaşmanın hakemi maçı durdurdu. 

Ankara 19 Mayıs Stadı Dış Saha'da oynanan 1. U19 Ligi Yükselme Grubu mücadelesinde futbol tarihine geçecek bir olay yaşandı. Ankara Amatör Küme'de oynanan bir karşılaşmada forvet oyuncusu Ahmet'in sert şutu, kale yerine saha dışındaki park halinde bir aracın camına isabet edince ortalık karıştı. Maçta önüne düşen topu kaleye göndermek yerine farklı bir şekilde auta gönderen futbolcu, saha dışında park halindeki bir aracın camını kırdı. Kırılan cam sonrası aracın sahibi, eşi ve çocuğu sahaya girerek, futbolculara tepki göstererek kırılan camın parasını istedi. Sahaya giren ailenin yüzünden karşılaşmanın hakemi Gökhan Kızıltan, maçı 22. dakikada durdurdu ve ailenin saha dışına çıkmasının istedi. Bu olay üzerine sahaya giren aileyi polis ekipleri sakinleştirerek saha dışına çıkardı. Talihsiz olayda aile sahaya girerek kırılan camın parasını istemesi futbol tarihine geçti.

BAHTSIZ AİLE, MAĞDUR OLDU
Yeğeninin maçını izlemeye gelen Ailenin başına gelen olay futbol tarihine geçti. Arabasının saha kenarına çekerek maçı izleyen ailenin başına gelen olayda baba, eşi ve küçük oğlu ile birlikte sahaya girerek kırılan camın parasını futbolculardan istedi. Maçı izlerken sahadan atılan top arabasının camını kırınca güvenlik barikatını aşan aile sahaya girdi. Amatör kameraya yansıyan olayda Aile kırılan camın parasını istedi. Arabasının camı kırılan aile ile hakem, futbolcular ve polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı.
Baba S.G polise, "Bu nedir arkadaş, benim çocuğum ölüyordu. Madem işlem yapmayacaksınız, o zaman her kaza yapan çeksin gitsin" diyerek tepki gösterirken, ailenin küçük çocuğu ise oyuncak araba direksiyonu ile saha içerisinde dolaşmakla yetindi. 
Anne A.G ise futbol sahasında, "Böyle şey olur mu, burası maç yerimi" diyerek herkese tepki gösterirken, "Arabamın camı kırıldı sizden davacıyım, paramı verin. Gelip bir özür bile dilemiyorlar. Burası dağ başı mı" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.