Odalardan Hacı Eyüp Güler'e Aday ol Baskısı

Odalardan Hacı Eyüp Güler'e Aday ol Baskısı

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) aylık olağan toplantısında 35 oda temsilcisi, Birlik Başkanı Hacı Eyüb Güler'e "Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday ol" baskısı yaptığı ortaya çıktı.

A+A-

AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'i tekrar aday göstermeyerek yerine Mustafa Demir'i aday göstermesi üzerine Samsun'daki esnaf camiası da tepkili. Şehirde oluşan tepkiler üzerine SESOB aylık olağan toplantısı için bir araya gelen yönetim kurulu, denetleme, disiplin, istişare kurulları gibi farklı konumlarda görevli 35 oda başkanının toplantıda gündeme siyasetin girmesi üzerine toplantının Birlik Başkanı Hacı Eyüb Güler'e aday olması yönünde baskı kurulmasına döndüğü ortaya çıktı.

Samsun Merkez ve ilçelerde 35 farklı odayı temsil eden SESOB Yönetimi, Hacı Eyüb Güler'e toplantıda, "Samsun'un her yerinde tanınan sevilen bir isimsin. Şehrin en doğusunda ikamet eden vatandaştan en batısında ikamet eden vatandaşa kadar herkes Hacı Eyüb Güler'i tanımakta. Bu şehre yıllardır yapmış olduğun hizmet biliniyor. Dönem elini taşın altına koyma dönemi. Bu zamana kadar şehir için hiçbir görevden kaçmayan Hacı Eyüb Güler'in  bu görevden de kaçmamasını bekliyoruz" dedikleri öğrenildi.

SESOB Başkanı Hacı Eyüb Güler'in ise, toplantıda diğer oda başkanlarının aday olması yönündeki baskılarının değerlendirilmesi gereken bir talep olduğunu belirterek, "Sevgili arkadaşlar, bizi o makama layık görerek aday olmam yönünde talepte bulunmanız beni son derece mutlu etmiştir. Bu teklifin değerlendirilmesi gereken bir teklif olduğunu söylemek isterim. Teklifinizi eline boyuna değerlendireceğim" dediği belirtiliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.