Oda Başkanlarından Bafra TSO Başkanı Kocabaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti 

Oda Başkanlarından Bafra TSO Başkanı Kocabaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti 

Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimine “Hayırlı Olsun” ziyaretleri sürüyor. 

A+A-

Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimine “Hayırlı Olsun” ziyaretleri sürüyor. 
Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı, Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz,Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Bafra Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk, Bafra Mobilyacılar ve Marangozcular Odası Başkanı İlhan Erken, Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Bafra Terziler Odası Başkanı İlyas Aşcı, Bafra Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş, Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Ertan Atan, Bafra Kunduracılar Odası Başkanı Sedat Göbeloğlu Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş,’’Bafra TSO çatısı altında, “Ortak Akıl” ile çalışacağız. Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. İş insanlarının mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, oda mensuplarının menfaatlerine uygun şekilde gelişmesine katkı sağlamak başta olmak üzere, birçok önemli sorumluluğumuzun farkındayız. Bu farkındalık ile Bafra TSO Başkanlığında, başarılı işlere imza atmaya hazırlanıyoruz. Yeni dönemde, odamızı iş dünyası ile birlikte yöneteceğiz. Sivil Toplum Örgütleriyle, odalarla ortak akıl ile hareket edip, Bafra’nın ticaretine, sanayisine, tarımına, istihdamına katkı sağlayacağız. Hep birlikte, çok güçlü olacağız. Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs iş insanları olarak bölgemizin gücüne birlikte güç katacağız.” diye konuştu.
Oda başkanları adına konuşan Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı, Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz yeni seçilen Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra çalışmalarında ve projelerinde Bafra ve Bölge için elele hareket edebileceklerini belirtti.
Ziyarette Bafra TSO Meclis Başkanı Hakan Yıldırım ve Bafra TSO Yönetimi hazır bulundu.

oda-baskanlarindan-bafra-tso-baskani-kocabasa-hayirli-olsun-ziyareti-1.jpgoda-baskanlarindan-bafra-tso-baskani-kocabasa-hayirli-olsun-ziyareti-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.