ÖCAL;"GÜZEL GÜNLER BİRBİRİMİZİ SEVMEKLE "

ÖCAL;"GÜZEL GÜNLER BİRBİRİMİZİ SEVMEKLE "

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, Bafra’da Bulvar’daki vatandaşlara teravih namazı sonrası gül dağıttı.

A+A-

Çalışma temposunu arttırarak seçim çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, sabah esnaf ziyaretleri akşam ise park ve kahvelerdeki vatandaşları ziyaret ederek destek istiyor. Bafra’da çalışmalarına ağırlık veren Öcal, teravih namazı sonrası Bulvar’daki vatandaşlara gül hediye etti.

SEVGİ VE KARDEŞLİĞİN TEMİNATIYIZ

Her dönemde sevgi ve kardeşliğin teminatı olduklarını söyleyen Mustafa Öcal, ‘’Bizler dini, dili, ırkı, mezhebi, meşrebi, ideolojisi, derneği, partisi ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızı kucaklayıcı bir tutum içerisinde olduk. Kimseyi ötekileştirmedik, ayrıştırmadık. Biz düşmanlık edenlere dahi kin beslemedik. Kurtuluşun kardeşlikten geçtiğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Güzel günlerin birbirimizi sevmekle geleceğini bildik’’dedi.

GÖNÜLDEN GÖNÜLE BİR YOL GİDER YOL GİZLİ GİZLİ

Mevlana Hazretlerinin ‘’Sevdiğinize bir gül veriniz gülünüz yoksa gülüveriniz’’ sözlerini hatırlatan Öcal, ‘’Biz milletimize sevdalıyız ve bu sevdanın bedelini de ödedik, ödemeye de devam edeceğiz. Bu milletin yüzünü güldüreceğiz. İyilik ve güzelliği hâkim kılacağız. İnsanımız hepsine ulaşıp bir gül hediye etmek mümkün değil ama gül veremediklerimiz tebessümlerimizin muhatabıdır. Neşet Ertaş’ın ifadeleriyle; ‘’Gönülden gönüle bir yol gider yol gizli, gizli’’, Saadet Partimiz hep gönüllerde var olmuştur bundan sonra mecliste de var olacaktır inşallah’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.