Ocak Ayı AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

Ocak Ayı AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

Ocak Ayı AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Öğretmenevi Konferans Salonun da gerçekleştirildi.

A+A-

Toplantıya,  AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun  AK Parti Başkan Yardımcıları, Mahmut İşbilir, Ömer Faruk Kök, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Önceki Dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,  İlçe yönetimi ve partililer katıldı.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz

Açılış Konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz yaptı. Elazığ ve Malatya depreminden hemen sonra devletimiz olay yerindeydi.Çok Hızlı bir şekilde müdahale edildi. depremden 2 saat sonra hemen hemen yardıma muhtaç hiç kimse kalmadı. Devletimiz barınacak yerleri olmayanın devletin resmi kurumlarında  onlara yer ayırdı. açıkta kimse kalmamış oldu. 1999 depremi de hatırlatan Semiz, acil yardımların 1 gün sonra ulaştığını hatırlattı ve müdahalenin 3 gün sonra yapıldığını söyledi. 99 depreminden sonra barakalarda kalan insanlarımız AK Partinin gelmesiyle birlikte toplu konut idaresi vasıtasıyla konutlara yerleştirildiler. Sosyal Medyada AK Parti propagandası yapmak için her türlü yalanı konuşuyorlar. Semiz Son Olarak Nisan, Mayıs gibi ilçe kongrelerinin de olacağını belirterek toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç

Elazığ ve Malatya depreminde hayatlarını kaybedenlere rahmet ve yaralılara acil  şifalar dileyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç şunları söyledi, "2019 yılında Bafra Belediyesi olarak Kavşak düzenlemeleri yapıldı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evleri temizlendi, 2019 yılında ortak akıl buluşmalarımız oldu ve Bafra için neler yapabiliriz bunları konuştuk. 2019 yılında yine Sosyal yardım Merkezini kurduk ve burada ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giysi ve ev eşyasını işlemlerden geçirdikten sonra teslim edeceğiz.

Orta Ölçekli Sanayi Sitesinden de bahseden Kılıç, Orta Ölçekli Sanayi sitesi projemiz, şehrimize nefes aldıracak olması küçük ve orta ölçekli esnaflarımıza daha modern çalışma alanı sağlaması ve ciddi mana da Bafra Belediyesine gelir elde edecek.

Kılıç, Bizim çalışma prensibimiz testi kırılmadan önlem alma anlayışı hakim. her projemiz, çalışmamız öncesinde bu hassasiyeti gösteriyoruz. ilçemizin bu günü ve geleceğine dair atılan her adımda yarın "keşke" dememek ve dedirtmemek için yoğun gayret içerisindeyiz" dedi.

Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı

Biz ve Beraber olduğumuz için bu zamana kadar önümüze çıkan engelleri bir bir aştık diyen Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı şu ifadelere yer verdi, "Sayın cumhurbaşkanımız her konuşmasında, bir olacağız, diri olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız demesi bizde o kadar güzel şeyler uyandırıyor ki hep birlikte Türkiye olacağız ben buna yürekten inanıyorum.

ilk iktidara geldiğimiz de hep şunu düşündüm çok çalışmamız gerekiyor, arkadaşlar gerçekten de çok çalışmamız gerekiyor . AK Parti kurulduğundan bu yana emeği geçenlere ahirete intikal edenlere ve dava arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Türkiye'nin içinde bulunduğu konjektöre bir bakın, içinde bulunduğumuz duruma bir bakın çok çalışmamız gerekiyor değil mi? Çünkü bütün mazlum coğrafyada ki insanlar gözlerini hep bize dikmişler, bizden yardım bekliyorlar, sayın Cumhurbaşkanımızdan yardım bekliyorlar o düşünceyle o gayretle gerçekten ilk çünkü azimle çalışmamız gerekiyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız yaraları sarmak için daha dün Elazığ'daydı, Malatya'daydı, bu vesileyle de merkez üssü Elazığ olmak üzere, Malatya'da ve çevre ilçelerde depremden dolayı vefat eden kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

DEPREM OLUR OLMAZ, DEVLET VE MİLLET ELELEYDİ

Deprem olur olmaz, devlet ve milletin elele olduğunu da aktaran Kırcalı şöyle devam etti, "Deprem olur olmaz 3 bakanımız bizzat oradaydı, olaylarla ilgili bizzat yakınen ilgilendiler, hemen sabahında da sayın cumhurbaşkanımız gerek Elazığ'da gerek Malatya'da  bizzat olayların bulunduğu yere giderek oradaki vatandaşlarımızla bizzat tek tek ilgilendi. Yaşamış olduğumuz  bu depremde devletin ve milletin nasıl bir olduğunu da bununla beraber görmüş olduk.

BAZILARI BÜTÜN BU YAPILANLARA RAĞMEN PRAVAKATÖRLÜĞE DEVAM ETTİ

Deprem olduktan sonra bazıları var ki, bütün bu yapılanlara rağmen, tüm herkesin birlik ve beraber olması gerektiği anda nasıl oluyor da o sosyal medya da, hepinizin gördüğü, bildiği  paylaşımları gerçekleştiriyorlar. Bizim birlik beraberlik olacağımız anda böyle kötü paylaşımlar hangi akla hizmetle niçin yapılır insan anlamakta zorluk çekiyor. ben bu vesileyle ilçe danışma kurulu toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim hepinize teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

mg-2915-660x440.JPGmg-2940-660x440.JPGmg-2956-660x440.JPGimg-2928-660x440.JPGimg-2948-660x440.JPGimg-2952-660x440.JPG

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum