OBJEKTİFE YANSIYAN UMUTLAR SERGİSİ

OBJEKTİFE YANSIYAN UMUTLAR SERGİSİ

Bafra Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliğinin düzenlediği “Objektife Yansıyan Umutlar” fotoğraf sergisi Bafra Çelikpark AVM’de açıldı.

A+A-

 Bafra Türk Eğitim Sen’in 2 ay önce duyurusunu yaptığı fotoğraf sergisinde yer alan fotoğraflar Bafra İlçesinde görev yapan öğretmenlerin çektiği fotoğraflardan oluşuyor.

Serginin açılışını özellikle 24 Kasım’da yaptıklarını belirten Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Hakan Eroğlu, eğitimin en önemli paydaşlarından biri olan öğretmenlerin gözüyle “eğitim, çocuk, okul, umut” gibi konu ve kavramlara dikkat çekmek istediklerini söyledi. Hakan Eroğlu, fotoğrafçılığın önemli bir sanat dalı olduğunu vurgulayarak, Bafra’da bu alanda profesyonel isimlerin, öğretmenlerin de olduğunu bu vesileyle gördüklerini söyledi. Sergiye fotoğraflarıyla katılan tüm öğretmenlere teşekkür eden Eroğlu, çocuklarla birlikte serginin açılışını yaptı.

Objektife Yansıyan Umutlar Fotoğraf sergisinin açılışına MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ve yönetimi, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma ve yönetimi, TÜRKAV Bafra Şubesi Başkanı Sami Keskin ve yönetim kurulu üyeleri,Türk Büro Sen Başkanı Hasan Güngör ve yönetimi,Türk tarım Sen İlçe Başkanı Hayri Öztürk ve yönetimi  ile öğretmenler katıldı. 

unnamed-(2).jpgunnamed-(3).jpgunnamed-(5).jpgunnamed-(6).jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.