O ÖĞRENCİ YAKALANDI

O ÖĞRENCİ YAKALANDI

Samsun’da öğretmenini okulda bıçaklayıp kaçan 15 yaşındaki öğrenci, polisin takibi sonucu yakalandı.

A+A-

Olay, saat 15.45 sıralarında İlkadım ilçesi Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Edebiyat Öğretmeni Mustafa Öztürk (43), Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nde 9-G sınıfında ders verdiği esnada arka taraflarda oturan J.A.(15) isimli öğrencinin sınıfın huzurunu bozduğunu gördü. Öğretmen öğrencisini birkaç defa uyardıktan sonra okul idaresine götürmek üzere sınıftan çıkarttı. Daha sonra öğrenci ile öğretmen arasında okul koridorunda tartışma çıktı. Çıkan tartışmada J.A. isimli öğrenci öğretmenini karnından bıçakla yaraladı.
Olayı gören diğer öğretmenler hemen 112 acil servis ve güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulans, yaralı öğretmeni Gazi Devlet Hastanesi’ne götürdü. Öğretmen hastanede yapılan tetkiklerin ardından hemen ameliyata alınırken, öğretmenini yaralayan öğrenci de olay yerinden kaçtı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri öğretmenini bıçaklayan öğrenciyi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan J.A., adli tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.