O her yerde!

O her yerde!

Bafra Kaymakamı Halis Arslan her an her yerde görmek mümkün.

A+A-

Sabahın erken saatlerinde çalışmaya başlayıp gece geç saatlere kadar nerdeyse dur durak bilmeyen Bafra Kaymakamı Halis Arslan Bafra'da hiç bir etkinliği kaçırmayarak nerede ise insan üstü bir çalışma sergiliyor.Ve tüm mülki amirlere örnek oluyor.

İşte bunlardan bir örenke;

Kaymakam Halis Arslan Harız mahallesinden geçerken makam aracını durdurarak tarlada çalışanların yanına giderek vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra devator lahana  tarlasına girdi. Bu seneki mahsullerin bol, kazançlı olmasını diledi.
 
Harız mahallesinde Devator lahana tarlasında bulunan Mukadder Aşçı isimli vatandaş “Devator Lahanasını Türkiye’nin her bir köşesine gitmektedir. Her yıl tarlada brokoli, Devator ve normal lahana ekmekteyim. En önemlisi şunu belirtmek isterim ki, yıllardan beri tarlada Devator lahana ve değişik ürünler ekip ve toplamasını yapıyoruz. Tarlamız 30 dönüm üzerindedir. Ama hep yoldan gelip geçenler öylesine bakıp araçlarıyla gidiyorlar. Kaymakamımız bizi görünce makam aracını durdurup bizlerin yanına gelip karlı ve çamurlu da olsa tarlaya girip hal hatır sorması ve bir ihtiyacınız var mı demesinden dolayı çok duygulandık. Bu yaşıma kadar karşılaşmadığım bir olayla karşılaştım, bu da unutamayacağım günlerden bir tanesi oldu” dedi.
bafra-kaymakami-halis-arslan2.jpgbafra-kaymakami-halis-arslan3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.