NUSRET SEVEN’DEN KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

NUSRET SEVEN’DEN KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Nusret Seven'den bilinçlendirme toplantısı

A+A-

2007 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olduğumuzu kamuoyu paylaşarak, 2009 yerel seçimlerinde adayımızla birlikte seçim kampanyalarına katıldık. Siyasi bir çizgimizin olduğunu, hiçbir zaman bireyler üzerinde siyaset yapmadığımızı, sonuçta siyasetin nasip olduğuna inanan birisiyim. Geldiğimiz süreç içerisinde 2007 yılında ki duruşumuzdan taviz vermeksizin, 2013 yılında ki yerel seçimlerde takvimin erkene alınması göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza ara vermeksizin devam ediyoruz.


Ramazan ayı boyunca yapmış olduğumuz çalışmaları kamuoyu ile paylaşmayı uygun gördük. Bafra’mızın 21 mahallesinin çoğunda, bugün burada Altınkaya Mahallesinde olduğu gibi çalışmalarımızı yürüttük. Elimizden geldiği kadar sokak sokak, cadde cadde Bafra halkı ile iç içe olduk. Bafra insanın dertlerini dinledik, sorunlarını konuştuk. Biz çalışmalarımıza hiçbir zaman ara vermeden devam ettik. Altınkaya mahallesi de bizi davet etti, biz de memnuniyetle katıldık. Burası doğduğum ve büyüdüğüm mahalle olmasından dolayı bu davetten onur duydum.

Bafra’da senelerdir konuşulan sorunların artık sorun olarak konuşulmasını istemiyoruz. Biz bunu Bafra’mıza, Bafra’nın insanına reva görmedik. Sorunların çözümü için belediyeyi yönetebilecek, belediyecilik konusunda deneyimli; şehir planlamacısı, çevre mühendisi, mimar, harita mühendisi, inşaat mühendisi ile çalıştığımız projelerimizi 2009 yılında sizlerle paylaşmıştık.2013 yılına giderken aynı ekibimizle çalışmalarımıza devam ettik. Bunun sebebi dost meclislerinde oturduğumuz Bafralıların, bir kısır döngü gibi aynı sorunlarla karşılaşmak istememeleridir. Bafralı bize bu şehrin tüm sorunlarını gerek yönetimsel gerekse şehrin dizaynı konusunda isteklerini sık sık dile getirdiler.



Bafra ile ilgili, Baframızı daha yaşanabilir, modern bir kent, uzun vadede Bafralının yaşamaktan özlem duyacağı, bütün gelişimlerini tamamlamış bir şehir tüm Bafralıların ortak arzusudur. Bu hayali gerçekleştirmek için siyaset bizim için araçtır. Esas olan hakka ve halka hizmet etmektir. Biz bu yüzden Bafra’nın siyasi-iktisadi-sosyal ve kültürel her alanında var olacağız. Bizim anlayışımızda riya yok, yalan yok, ekip anlayışıyla, ülkü ocaklarımızla, sendikalarımızla, kadın kollarımızla, sivil toplum örgütleri ile her şeyin istişareden geçeceğini, herkese açık olacağımızı, her şeyi ben bilirim mantığını red eden, herkesi dinleyen, herkese giden, gitmediğiniz yer sizin değil anlayışıyla, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız.

Bizim Bafra’dan başka gideceğimiz bir yer daha yoktur. Bilgimizi de, deneyimimizi de Bafra’ya hizmet etmek için adadık. Biz Bafra’yı da Bafra insanını da seviyoruz. Bu dilek ve temennilerle sizleri en kalbi sevgilerimle selamlıyorum.

Nusret SEVEN

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.