NUSRET SEVEN GÖNÜLLÜLERİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

NUSRET SEVEN GÖNÜLLÜLERİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

Bafra’da bir grup Nusret Seven'i sevenler grubu bir çalışma başlattı.

A+A-

Önceki seçimlerde MHP den aday adayı olan ve 2014 yerel seçimlerinde MHPden aday aday olacağını açıklayan Nusret Seven’i seven ve destekleyen bir grup sevdalı seçim stardını erken verdi.

   Son günlerde Baframızda seçim anketleri düzenleme çalışmaları hızla devam ederken. Nusret  SEVEN’i destekleyen gönülüler farklı bir yol çizerek Neden NUSRET SEVEN  adı altında tanıtıcı broşür dağıtımına başladı.

 Broşürde şu ifadelere yer alıyor: ’’Nusret Sevenin Kısa özgeçmişi ve NEDEN NUSRET SEVEN MHP nin adayı olmalı Bizler Bafrada yaşayan, Bafra dışındayken yine Bafrayı düşünen Türk milliyetcileri olarak, Bafra Belediyesinin kötü yönetildiğini biliyoruz.Bu kötü yönetiminin ancak,MHP ile iyileşeceğine inanıyoruz.Bu değişimin ‘’Genç,DinamikBafralı ve içimizden çıkan bir Aday’’ile olacağına eminiz.

  Yeni büyükşehir yasası mahalleleri deniz ile birleşen, barajları, sit alanları,meraları,gölleri,ovaları,ve tüm köyleri ile bir tek bir kent haline gelen ilçemiz büyük düşünen siyasetçiler ile yeni bir yola girmelidir.

  2013 yılının dünyasında;kaldırım düzenlenmesi,yol peyzajı,çöp toplama,zabıta faaliyetleri, pazaryeri inşası gibi gündelik hizmetleri büyük projeler gibi takdim etmek artık Bafrayı tatmin etmiyor. Tarihi 6000 yıla dayanan bu kutlu topralarda şimdi proje zamanıdır.Krallar çıkarmış bu şehir kendine yakışan Belediye Başkanını 2014’de seçecektir.İşte biz, bu isim NUSRET SEVEN olmalıdır diyoruz.

  2009 yılında ortaya koyduğu yenilikçi sistem, şehrimize yakışan projeleri, ülke çapında tanınan bir yüz olması, kendi hareketi içinde tabandan tavana kadar her kademede görev alması,dinamizmi, ,iş ve meslek tecrübesi ile bizim inandığımız aday Nusret sevendir. İfadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.