NÖBETÇİ ZABITA AMİRİ BULDUĞU 700 TL SAHİBİNE TESLİM ETTİ

NÖBETÇİ ZABITA AMİRİ BULDUĞU 700 TL SAHİBİNE TESLİM ETTİ

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent içerisindeki kontrolleri sırasında yere düşen 700 TL parayı sahibine teslim etti.

A+A-

İlkadım ilçe genelinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı işlek cadde ve sokaklarda rutin kontrol ve görevlerini yapan İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri Kale Mahallesi Kaptanağa Caddesi’nde akşam 18:00 saatlerinde yürüyüş halindeki çiftin çantasından yere düşürdüğü zarfı fark eden  nöbetçi ekip amiri Recep Ali Soysal  düşen zarfın yanında yere saçılan paraları alarak olaya müdahale etti. 700TL’yi yerden alarak genç çiftin peşinden koşan zabıta amiri parayı sahiplerine teslim etti.

‘’Zabıta ekiplerinin  samimiyeti ve duyarlığını beni mutlu etti’’

Belediye ekipleri tarafından bulunan parasını teslim alan duygu ve düşüncelerini anlatan genç çift, “Parayı nasıl düşürdüğümü anlamadım. Sonrasında arkamızdan gelen zabıta memurunun çantanızdan paranızı düşürdünüz mü? Sorusuna çantada olan 700 TL nin olmadığını fark ettim. Paramın bulunduğuna sevindiğim kadar belediye ekiplerimizin duyarlılığı ve samimiyeti beni çok memnun etti. Bütün Zabıta Personeline ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

‘’Bizler halkımızın can ve mal güvenliğini koruyoruz’’

Konu ile ilgili açıklama yapan İlkadım  Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı;’’ Duyarlı vatandaşlarımız zaman zaman ehliyet, nüfus cüzdanı, nakdi para, çanta v.b kayıp eşyaları bulup bize teslim ediyorlar. Bizlerde bu bulunan eşyaları tutanakla teslim alıp araştırma yaparak kayıp eşyaları sahiplerini bularak teslim ediyoruz. Aynı şekilde ilçemizde görev yapan ekiplerimizde zaman zaman bu tip olaylarla karşılaşıyor. Bizler halkımızın sağlığını hem de mal güvenliğini koruyoruz” ifadelerini kullandı. İlkadım Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.