NOBEL ÖDÜLLÜ DOKTORKANSERİN ÇÖZÜMÜNÜ BULDU!

NOBEL ÖDÜLLÜ DOKTORKANSERİN ÇÖZÜMÜNÜ BULDU!

Kanser tedavisinde yeni bir dönem başlatan Nobel ödüllü Alman doktor Robert Gorter, hastalarının vücut ısılarını yükselterek kanser hücrelerini öldürüyor.

A+A-

Kanser tedavisinde yeni bir dönem başlatan Nobel ödüllü Alman doktor Robert Gorter, hastalarının vücut ısılarını yükselterek kanser hücrelerini öldürüyor.İstanbul'da Türk hastalarıyla biraraya gelen Gorter’ın tedavisi, artık tüm dünyada kabul gören bir yöntem.Cologne Tıp Merkezi Doktoru Robert Gorter tedavi yöntemi hakkında şunları söyledi:Vücut ısısını 42-43 dereceye yükseltiyoruz. 
Hasta yüksek ısı makinesinin içine alınıyor böylece bağışıklık sistemi uyarılıyor. Ardından D hücreleri veriliyor. Bu hücreler basit bir iğne ile bazen daha etkili olması için damar yolu ile tümörlü alana veriliyor. Üç saatte bütün vücuda yayılıyor.Nobel ödüllü Alman doktor Robert Gorter, bu tedaviyi ilk kendisinde denemiş.Isı tedavisi ile kanserden kurtulan Nobel ödüllü Alman doktor Robert Gorter, farklı bir uygulama yöntemi geliştirmiş ve bu yöntemi ilk kez kendisinde denemiş. Robert Gorter, 1976 yılında tıp fakültesini yeni bitirdiği günlerde kansere yakalanmış. Konulan teşhiste kanserin 4. aşamasında olduğu belirlenmiş.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum