NİL-DER’den ANLAMLI KERMES.

NİL-DER’den ANLAMLI KERMES.

Samsun Bafra Nilüfer Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Nil-Der) tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına ve dernek faaliyetlerine destek amaçlı kermes düzenlendi.

A+A-


Beşyol Mevkiinde Üstünel İşhanının giriş katında  yapılan kermesin açılışında konuşan Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer,’’ Bu derneğin kurulmasında ve çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. NİLDER’in amaçları yardıma muhtaç öğrencilere her türlü desteği sağlamak ve kültürel faaliyetler düzenlemektir. Burada manevi duygu var. Buradan elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak dönecektir. Kermese emeği geçen hanım kardeşlerimize ve desteği olan herkese teşekkür ediyorum.’’dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ,’’ Sosyal yaşamın gereklerinden olan bu tür faaliyetlerin ve buna bağlı elde edilen kazançlarla sağlanan desteğin önemine dikkat çekerek, emeği geçenlere teşekkür etti. ‘Bu tür gönüllü kuruluşlar, kimsesizlerin,kimsesi olmaktadır. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.‘’dedi.

Konuşmalardan sonra Süleyman Aksoy hoca tarafından kermesin hayırlı olması için dua yaptırıldı.

Derneğin fedakâr hanımları tarafından hazırlanan ürünlerin satışa çıkarıldığı kermesin açılışını  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,  Bafra Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Aydın birlikte yaptı.

Kermes açılışına ayrıca Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in eşi Şükriye Şahin, NİLDER Bafra Şube Başkanı Ömür Sezen, Bafra Sakarya Dershaneleri Şirket Müdürü Abdullah Özdemir, Dershane Müdürü Mustafa Bulut, Zaman Gazetesi Bafra Temsilcisi Şükrü İpek, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermes açılışının ardından davetliler nevresim takımları, pike, salon ve oda takımları, havlular, yazmalar, örgüler, yaş pasta ve börek çeşitlerinin yanı sıra mantı ve gözlemenin de bulunduğu kermesten alışveriş yaptı.

Kermesin 20 gün açık kalacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.