Nihat Kale: "Topluma Karşı Her Zaman Sorumluyuz"

Nihat Kale: "Topluma Karşı Her Zaman Sorumluyuz"

Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, ‘’2020’de Ramazan’’ adlı program ekibi, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar'ı makamında ziyaret ederek, programa desteklerinden ötürü teşekkür etti.

A+A-

Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale yaptığı ziyaretlerde şunları dile getirdi; ‘’Habercilik ve medya topluma karşı belli sorumluluğu olan bir iştir. Bizler Barış Medya Grup olarak topluma karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek için her zaman yeni projelere imza attık. Bafra Belediyesi’nin katkıları ve Bafra Müftülüğünün destekleriyle ‘’2020’de Ramazan’’ adlı programımızı gerçekleştirdik. Yine Bafra Müftülüğü vaizeleri tarafından ‘’Ailede İbadet Hayatı’’ programımız yayınlandı. Dünyaca ünlü hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu’nun kendi sesinden mukabeleyi de yayınlayarak, dinleyici ve takipçilerimize ramazan maneviyatını en iyi şekilde yaşatmak istedik.

Öncelikle yapılan programlara desteklerini esirgemeyen başta Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç olmak üzere Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, programlara katılım sağlayan hocalarımıza, konuklarımıza, dünyaca ünlü Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu’ya,  vaize hanımlara, ekibimize ve sunuculuk görevini üstlenerek bizleri onurlandıran Yıldız Cami İmam Hatibi Murat Topal hocamıza ve programın yayınlanmasına destek sağlayan sponsorlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ramazan ayı içerisinde yapılan programları izleyen 600 bin takipçimiz ’de ayrıca teşekkür ediyoruz.’ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ‘Covid-19 dolayısıyla buruk yaşanan Ramazan Ayı’nı sizlerin destek ve gayretiyle manevi açıdan dolu geçirdik. Gösterdiğiniz özveri için size ve ekibinize teşekkür ediyorum’ dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Covid- 19 salgını dolayısıyla sosyal mesafelerin ve sokağa çıkma yasaklarının yaşandığı günlerde Ramazan ayında camilerde cemaatin olmayışı, teravihlerin olmayışı iftar ve sahur programlarının yapılmayışı, tüm dünya Müslümanlarının buruk bir Ramazan ayı yaşamasına sebebiyet verdi. Diyanet İşleri Başkanlığının sosyal medya üzerinden vaazların verilmesini talep etmesi üzerine bizlerde yerel basınımızda ortak bir proje gerçekleştirdik. Bu projenin yapılmasına katkı sağlayan ve emek veren herkesten Allah Razı Olsun’’ dedi.

hamit-kilic-zihni-sahin.jpgmuftu.jpgmuftu-murat-topal.jpghamit-kilic-tek-gg.jpghamit-kilic-tek.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.