Nihat Kale Kadir Gecesi Mesajı

Nihat Kale Kadir Gecesi Mesajı

Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale Kadir Gecesi Münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Nİhat Kale yayımladığı mesajda, "Mübarek Kadir Gecesi ve diğer mübarek gecelerin insanların manevi dünyasında birlik, beraberlik ve kardeşlik dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek günlerin önemi büyüktür. Ramazan ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Zihnimiz ve kalbimizdeki yükleri hafifleterek ruhumuz da derin izler bırakan Kadir gecesi sema kapılarının açıldığı, esen ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, duaların kabul edildiği ve adeta yer ehli ile gök ehlinin bir birleriyle buluştuğu gecedir.

Yüce Allah’ın en büyük mucizesi olan Kuran-ı Kerim’i Peygamber Efendimize bu mübarek gecede indirilmiştir. Diğer mübarek geceler gibi Kadir gecesi de kendimizi sorgulamamız ve hatalarımız için af dileyip, kendimizi ve irademizi yenileme zamanıdır.

Kale, Bu mübarek gecenin insanlarımız arasında kırgınlıklara ve dargınlıklara son verilmesi, kırık kalplerin onarılması, dünyanın dört bir yanında açlık, sefaletle ve hastalıklarla mücadele eden savaşlardan mağdur olan insanlar için dünya ya barış ve huzur getirmesini diler, bu vesileyle başta Bafralı hemşerihlerimizin ve  islam aleminin mübarek Kadir gecesini tebrik eder selam, sevgi ve saygılarımı sunarım dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.