New Holland Traktörleri Tarım Fuarında Görücüye Çıktı

SAMSUN TARIM FUARI 2023 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 18-22 Ekim 2023 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşmeye başladı.

A+A-

SAMSUN TARIM FUARI 2023 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 18-22 Ekim 2023 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşmeye başladı.
Türkiye'nin en çok tercih edilen traktör markası New Holland, 18-22 Ekim 2023  tarihleri arasında düzenlenen Samsun Tarım Fuarı’nda zengin ürün yelpazesi ve ilk defa görücüye çıkardığı yeni modelleriyle yerini alıyor. TürkTraktör standına gelen ziyaretçiler, fuar boyunca öne çıkan traktörleri yakından inceleyebiliyorlar. Bununla birlikte New Holland’ın güncel tarım ekipmanları da ziyaretçilerin beğenisine sunulurken çiftçilere yönelik cazip ürün ve finansman kampanyaları da fuara özel yararlanılabilen fırsatlar arasında.      
Fuar hakkında ve çalışmalar için bir açıklama yapan Uzun Tarım Araçları NEW HOLLAND yetkili Bölge Bayi  Ömür Uzun fuardaki çalışmalar ve NEW HOLLAND traktörleri hakkında Bafra55.net Habere özel açıklamalarda bulundu.
Türkenler Limidet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Türken ise,’’TÜYAP’ın açmış fuarda bizde Uzun Tarım Araçları NEW HOLLAND yetkili Bölge Bayi  Ömür Uzun ile bierliktw yerimizi aldık. Fuar içerisinde sergilediğimiz NEW HOLLAND traktörlerimize gösterilen ilgi bizleri fazlası ile ziyade etti.  Uzun Tarım Araçları NEW HOLLAND yetkili Bölge Bayi  Ömür Uzun ve  Türkenler Ltd Şti olarak çiftçinin yanında olmayı kendimize ilke edindik. Bunun karşılığında her gittiğimiz etkinlikte halkımızın yoğun ilgisi ile alıyoruz.”diyerek sözlerini tamamladı.

whatsapp-image-2023-10-20-at-15-20-52.jpegwhatsapp-image-2023-10-20-at-15-20-48.jpegwhatsapp-image-2023-10-20-at-15-20-38.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.