NEVZAT ŞAKAR’IN TELEFON TAPELERİ SALONA DİNLETİLDİ

NEVZAT ŞAKAR’IN TELEFON TAPELERİ SALONA DİNLETİLDİ

ŞİKE DAVASINDA NEVZAT ŞAKAR’IN TELEFON TAPELERİ SALONA DİNLETİLDİ

A+A-

 “Futbolda şike” iddialarına ilişkin görülen davada çapraz sorgu sırasında Nevzat Şakar’ın telefon tapelerindeki bazı bölümlere itiraz ederek “öyle değil” demesi üzerine Mahkeme Başkanı, Şakar’ın telefon ses kaydını salona dinletti. 
Daha sonra Şakar’a soru sormak isteyen avukat Ali Rıza Dizdar ile Mahkeme Başkanı tartıştı. Mahkemede usule ilişkin açıklama yapmak isteyen Dizdar, Mahkeme Başkanının engellemesi üzerine, “Benim konuşmamı çapraz sorguda engelleyemezsiniz. Siz çapraz sorguda müdahale edemezsiniz.”dedi. Mahkeme Başkanı ise, “Ben izin verirsem öyle konuşursunuz” demesi üzerine, avukat Dizdar “Hayır” diye yanıt verdi. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı, “Ben çıkıyım dışarı. Bakın nasıl idare edeceksiniz bu salonu?” diye sorması üzerine avukat Dizdar. “Ben çok iyi idare ederim” dedi.
Avukatın “Biz dışarı çıkarız o zaman” demesi üzerine Mahkeme Başkanı Ekinci, “Çıkarsanız çıkın. Hava alırız biraz. Çıkan hakkında da gerekli işlemi yaparız” diye cevap verdi.
Sorgu sırasında bir ara elini cebine koyan Şakar, Mahkeme Başkanı tarafından elini cebinden çıkarması konusunda da uyarıldı. Daha sonra duruşmaya öğle arası verildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.