NEİŞ'in Köyleri Kalkındıracak Projeleri Vatandaştan Büyük Destek Görüyor

NEİŞ'in Köyleri Kalkındıracak Projeleri Vatandaştan Büyük Destek Görüyor

Mahalle mahalle ziyaretlerini sürdüren ve tek tek projelerini açıklamaya devam eden Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ, bazı sebze tohumlarını koruma altına alacaklarını belirtti.

A+A-

Mahalle mahalle ziyaretlerini sürdüren ve tek tek projelerini açıklamaya devam eden Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ, bazı sebze tohumlarını koruma altına alacaklarını, köylerde kooperatifleşmeye önem vereceklerini belirterek projelerini açıkladı.
Geçtiğimiz gün Bafra ve mahallelerinde ziyaretlerini sürdüren NEİŞ, esnaf ziyaretlerinin ardından Bafra Sebze Üreticileri Birliği’ni ziyaret etti. Ziyaretinde özellikle bazı sebze türlerini ve tohumlarını koruma altına alıp üretimini kendimiz yapmamız gerektiğine vurgu yaptı. NEİŞ yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Benim hedefim tarım ve hayvancılıkta muhtelif yerlerde ve köylerde kooperatifler kurmak istiyoruz. Her daim üreticinin yanında olmalıyız.”
Bafra çeltiği ve sebzeleri hakkında da fikir alışverişinde bulunan NEİŞ, buradaki ziyaretinin ardından Osmanbeyli Mahallesi’ne geçti. 
Osmanbeyli ziyaretinde köylülerle bir araya gelen NEİŞ, sorunların farkında olduğunu belirterek köyleri doğalgaza kavuşturacağının müjdesini verdi. Köyleri kalkındırmak ve canlandırmak için bir çok projeleri olduğunu ifade eden NEİŞ, toplu taşıma getireceklerini ve bölgesel olarak mahallelerde kreşler açacaklarını ifade etti. Ayrıca uygun bir bölgeye ‘Tekstilkent’ adını verdiklerini bir tesis kurmayı ve istihdama katkı sağlamayı da planladıklarını aktardı. 
Buradaki ziyaretlerinin ardından Gümüşyaprak Mahallesi’ne geçen NEİŞ, “En az 500 gencimize iş imkanı sunacak projelerimiz hazır. İşe alım konusunda çok titiz davranacak ve adaletli olacağız. Köylerde kalkınmanın, tarımda ve hayvancılıkta para kazanır hale gelmenin yegane yolu kooperatifleşmek. Biz bunu gerçekleştireceğiz. Köylerimizi rahatlatacak projelerimiz ve elzem olan tüm çalışmalarımız hazır” diye konuştu.

32-005.jpg33-010.jpg34-005.jpg35-005.jpg36-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.