Neiş‘’Halkımız için bedenimizi taşın altına koymaya hazırız’’

Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü Neiş, ‘’Halkımız için bedenimizi taşın altına koymaya hazırız’’

A+A-

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı, Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş ziyaretlerine büyük sevgi seli damga vuruyor.
Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı, Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş beraberinde Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Ömer Özen , yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri adayları ile birlikte ziyaretlerinde teveccüh görmeye devam ediyor.
Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş Bafra ilçesinde yaptıkları ziyaretlerde ve vatandaşlarla yaptıkları istişarelerde takdir görüyor.
Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş yaptığı değerlendirme açıklamasında,’’31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için ekip arkadaşlarımla birlikte ziyaretlerimize son sürat devam ediyoruz. Bizlere gösterilen ilgi ve alaka için tüm hemşerilerime gönülden teşekkürlerimi sunmak isterim. 
Bafra ilçesine bağlı Kapıkaya mahalle ziyaretinde yapacağımız çalışma ve projelerle ilgili saygıdeğer hemşerilerimize bilgilendirmelerde bulunduk. Kapıkayafest ve çeşitli etkinliklerle turizme katkı sağlayan Kapıkayalı dostlarımızla bir ve beraber olduk. Bizleri karşılayan başta muhtarımız Bahri Bozok ve mahalle halkımıza göstermiş oldukları yoğun sevgi ve misafirperverlikten ötürü çok teşekkür ediyorum.
Yarım kalan sevdamız var ve bu sevdamızı tamamlamak için göreve talip olduk. Bu şehrin insanları her şeyin en iyisine layıklar. 
Halkımız için bedenimizi taşın altına koymaya hazırız. 
Saygıdeğer hemşehrilerim,
Kemalpaşa mahallemizde coşkulu bir karşılama ve muhteşem bir sevgi ile karşılaştık. Fevkalede kalabalık ve coşkunuzdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. Hemşehrilerime olan inancım tamdır. İnşallah el ele dün olduğu gibi bundan sonrada çok güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz. 
Dün akşamki ziyaretlerimizin sın durağı ise Bafra Veteranlar Kulübü oldu. 
Futbolda gerekli tecrübe ve deneyime sahip, jübilesini yapmış fakat futbol adına hizmetlerine devam eden dostlarımızın birlikte kurmuş oldukları Bafra Veteranlar Kulübünde sporda Bafra’mıza kazandırabileceklerimiz hakkında fikir alış verişinde bulunduk.
Bizlere göstermiş oldukları ilgiden ve samimi muhabbetlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız.‘’dedi.

sukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-1.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-2.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-3.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-4.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-5.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-6.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-7.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-8.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-9.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-10.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-11.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-13.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-14.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-15.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-16.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz-17.jpgsukru-neis-halkimiz-icin-bedenimizi-tasin-altina-koymaya-haziriz7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum