Neden Plaka MHP ?

Neden Plaka MHP ?

Samsun Milliyetçi Hareket Partisinden 24.Dönem Millet Vekilliği yapmış olan Diş hekimi Cemalettin Şimşek’e Kamuoyu ve Vatandaşlar soruyor Neden MHP Plakalı Araç Kullanıyorsun?

A+A-

Aracı Neden Halen MHP Plakalı 

Bir Dönem Samsun Milliyetçi Hareket Partisinde 24.Dönem Millet Vekilliği yapmış olan Diş. Hekimi Cemalettin Şimşek, daha sonra Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile ters düşmesinden sonra Milliyetçi Harekât Partisinden istifa ederek yeni kurulan İyi Partisi saflarına geçmişti. Ama burada sorgulanan konu ise Samsun Milliyetçi Hareket Partisinin 24. Dönem Millet Vekilliği dönemlerinde kendine ait 06 MHP 55 plakalı aracı kullanıyordu.
Demokratik hakkını kullanarak Milliyetçi Hareket Partisinden istifa ederek ve yine demokratik hakkını kullanarak yeni kurulan Meral Akşener’in Genel Başkanlığını yaptığı İyi Parti saflarına geçen Diş. Hekimi Cemalettin Şimşek neden halen kendine ait olan aracın plakasını değiştirmemesi kafalar da soru işareti bırakıyor.
Ve Kamuoyu ve Vatandaş neden diye soruyor Diş. Hekimi Cemalettin Şimşek’e aracının plakası 06 MHP 55 diye. Değiştirmeyi düşünmüyor diye de merak ediyor kamuoyu ve vatandaşlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum