Necmi Hatırlı’nın Kurban Bayramı Mesajı

Necmi Hatırlı’nın Kurban Bayramı Mesajı

Necmi Hatırlı’nın Kurban Bayramı Mesajı

A+A-

“Kurban Bayramı, toplumda yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutan; sosyal adaletin gerçekleşmesine katkıda bulunan; komşuları, akrabaları, dostları birbirine yaklaştıran ve kaynaştıran müstesna günlerdendir. Bu ibadeti yerine getiren Müslüman, hem Allah’ın emrini yerine getirmiş olmanın verdiği o eşsiz mutluluğu, hem de çevresinde yaşayan diğer insanlarla paylaşım içerisine girerek sosyal dokunun sağlamlaşmasına katkı sunmuş olmanın özel hazzını yaşar. Yüce yaradanın bizleri bu müstesna zaman dilimlerine kavuşturduğu için ne kadar şükretsek azdır.

Bayramlar, hem toplum olarak, hem millet olarak, hem de dünya Müslümanları olarak, topyekün sevinçleri paylaşma günlerimizdir. Sevinçleri büyütme günleri olarak tarihi şuurumuzda, kültürümüzde yaşattığımız bu günlerde bu güzel duyguları dünya çapında büyütmenin gayreti içerisinde olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, Bafralı hemşerilerimin, yurt dışında Dünyanın değişik ülkelerinde yaşayan milletimizin, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve âlem-i İslâm`ın Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum.”

Necmi Hatırlı

Samet Hatırlı

Hatırlı Oto Bakım Servisi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.