NECATTİN DEMİRTAŞ’TAN HACI ZİYARETİ

NECATTİN DEMİRTAŞ’TAN HACI ZİYARETİ

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kutsal topraklardan dönen hacıları evlerinde ziyaret etti.

A+A-

Kadifekale Mahallesi’ndeki hacı ziyaretlerinde Başkan Demirtaş’a Başkan Yardımcısı Burhan Taş, Başkan Danışmanı Cabir Çoşkundere, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç mahalle temsilcileri de eşlik etti.
Başkan Demirtaş, hac görevlerini tamamlayarak kutsal topraklardan evlerine dönen hacıları ziyaret etti. Hacılara hayırlı olsun dileklerini ileten Demirtaş’a zemzem ve hurma ikram edildi.
Hac görevini yerine getirmenin ve kutsal topraklara ayak basmanın heyecanını hala yaşayan hacılar, Başkan Demirtaş ile yaşadıkları o güzel anları paylaştı. Kutsal topraklarda manevi atmosferi yaşamak istediğini dile getiren Demirtaş, "Nasip olursa eşimle birlikte ben de hac vazifemi en kısa zamanda yerine getireceğim” dedi.
Hacılardan kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinleyen Başkan Demirtaş, “Hacılarımızdan kutsal topraklarda yaşadıklarını dinledikçe sanki oradaymış gibi huzur buluyoruz. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyoruz” diye konuştu.
Başkan Demirtaş’ın ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirten hacı İsmail Durhat, Alparslan ve Nebahat Perçin çifti, “Bu ziyaret bize büyük moral oldu. Başkanımızı evimizde görmek bizleri çok mutlu etti” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.