Necattin Demirtaş'dan Açıklama

Necattin Demirtaş'dan Açıklama

İlkadım Eski belediye başkanı ve yeni dönem MHP aday adayı Necattin Demirtaş ittifak anlaşması gereği İlkadım ilçesinin AK Parti adayı Erdoğan Tok'a verilmesi hasebiyle bir basın açıklaması yayınladı.

A+A-

Demirtaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Saygıdeğer Samsunlu ve İlkadımlı gönül dostlarım, VEFALI aziz hemşehrilerim; 
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için, bir dönem de belediye başkanlığını yaptığımız, gönül verdiğimiz, doğup büyüdüğümüz İlkadım ilçemize tekrar aday adayı olduğumuzu açıklamıştık. Gelen sonuçlar neticesinde İlkadım’da Cumhur İttifakı olarak AK Parti adayının desteklenmesine karar kılınmıştır.
Şahsıma gönülden göstermiş olduğunuz sevgi, saygı ve destek ile beni her daim onurlandırdınız. Samsunluluk ruhumuza karşılık verdiniz, Bu benim için en büyük değerdir, şereftir, onurdur. Hiçbir zaman günün adamı olmaya çalışmadık, her daim hakikatın adamı olduk. Bu ülkeye, bu vatana ve şehrimize çok şey borçluyuz. Samsun’a hizmet etmek benim için onur gurur meselesidir. Bizler, her zaman olduğu gibi, şehrin her noktasında iyi günde kötü günde sizlerle birlikte var olduk.
Dün olduğu gibi bugün de Samsun'lu ve İlkadım'lı gönül dostlarımızın her daim emrindeyiz. Aday adaylığımız süresince bizlere destek veren, siz değerli vatandaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza ve esnaflarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.
RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN."yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.