Nebiyan Doğa Festivali İçin Çalışmalar Başladı

Nebiyan Doğa Festivali İçin Çalışmalar Başladı

Geçtiğimiz yıl 19 Mayıs Belediyesi tarafından birincisi düzenlenen ve beklentinin üzerinde bir katılım sağlanan, Nebiyan Doğa Festivalinin ikincisi için çalışmalar başladı.

A+A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun öncülüğünde festival yönetim ekibi 2020 yılında düzenlenecek olan Nebiyan Doğa Festivali için bir araya gelerek, festivalin tarihi, gerçekleştirilecek yarışmalar ve renkli etkinlikler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Üç saat süren toplantı neticesinde, festivalin 10-13 Eylül tarihleri arasında yapılmasının uygun olacağını belirleyen ekip, geçtiğimiz yıl ilk defa düzenlenen ve festival komitesi tarafından dağıtılan anket sonuçlarına göre, festival alanındaki eksikleri giderme konusundaki çalışmalara bir an önce başlanılması için hemfikir oldu.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada; ‘’ Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ve yoğun katılımın sağlandığı Nebiyan Doğa Festivali’nin ikincisini 10-13 Eylül 2020 tarihlerinde düzenleyeceğiz. Geçtiğimiz yıl ilk olduğundan eksiklikler oldu. Bu eksiklikleri bir an önce giderip, güzel bir festival düzenlemek için, yönetim ekibiyle birlikte çalışmaları gerçekleştireceğiz.‘’dedi.

dji-0362-001.JPGdsc-1774-001.JPGdsc-1775-001.JPGdsc-1776-001.JPGdsc-1778-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.