NAZMİYE DEMİREL ORTAOKULU’NDAN UNUTULMAYACAK TİYATRO GÖSTERİSİ

NAZMİYE DEMİREL ORTAOKULU’NDAN UNUTULMAYACAK TİYATRO GÖSTERİSİ

Nazmiye Demirel Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerinden bir grup oyuncunun rol aldığı “Yeni Gelin”, “Kime Niyet Kime Kısmet” adlı tiyatro oyunu 18.04.2018 saat 14.00’te seyirciyle buluştu.

A+A-

Türkçe öğretmeni Makbule ÇETİN’in yönettiği oyun Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Okul Müdürlerinin, Halk Eğitim Müdürü’nün, velilerin, öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun katılım sağladığı gösteri büyük bir beğeni topladı. Seyircilerin zevkle ve kahkahalarla izlendiği bir tiyatro gösterisi oldu.

Oyunun sonunda profesyonel oyunculardan farksız olan; Çiğdem Sümeyra TOKUR, Tolga KOÇ, Eray DEMİR, Sudenaz DEMET, Emirhan DURAN, Yağmur ÇAKIR, Arda ZENGİN, Buse ESEN ve Havanur Yağmur OKÇİ izleyenlerden büyük alkış aldı.

Okul Müdürü Zihni ÖZTÜRK, Öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, oyunları hayranlıkla izlediğini ve Nazmiye Demirel Ortaokulu Müdürü olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Okul Müdürü Zihni ÖZTÜRK, Halk Eğitim Müdürü Yalçın AK ile birlikte yönetmen ve oyunculara günün anısına teşekkür plaketi takdim etti.

nazmiye-demirel-ortaokulu’ndan-unutulmayacak-tiyatro-gosterisi-2.jpgnazmiye-demirel-ortaokulu’ndan-unutulmayacak-tiyatro-gosterisi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.