İstanbul Bafraspor Kulübü 2024-2025 Sezonu Buluşma Gecesi Düzenledi

İstanbul Bafraspor Kulübü 2024-2025 Sezonu Buluşma Gecesi Düzenledi

Samsun’un İstanbul’da tek futbol kulübü olma özelliğini taşıyan İstanbul Bafraspor Kulübü  2024-2025 sezonu buluşma gecesi programı düzenledi.

A+A-

Samsun’un İstanbul’da tek futbol kulübü olma özelliğini taşıyan İstanbul Bafraspor Kulübü  2024-2025 sezonu buluşma gecesi programı düzenledi.
Program İşletmeciliğini Bafralı Kerim Şahin’in yaptığı İstanbul Küçükçekmece’de bulunan  MODA DÜĞÜN DAVET SALONUNDA yapıldı.
Sunuculuğunu İsmail Şahin’in yaptığı gece
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
İlk olarak Bafralı iş insanı BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız birlik ve beraberlik mesajlar içeren bir konuşma yaptı.
Başkan Yıldız konuşmasında, "Konuşmama ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anlamlı sözüyle başlamak istiyorum. 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.' Kulübümüzün kurucu üyeleri, kulübümüz için gönül vermiş önceki sezonlarda ve yeni sezonda emek veren yönetim kurulu üyelerimiz, değerli Samsunlu Hemşerilerim ve cefakar hocalar ve oyuncular İstanbul Bafraspor Kulübü 2024-2025 yeni sezon buluşmamıza hoş geldiniz.

1990 yılında kurulduğu günden bu yana, kulübümüz için tüm yönetim kurulun üyelerimiz ve çalışkan hocalarımız, sporcularımızla bizi sonuna kadar destekleyen sevgili taraftarlarımızdan aldığımız güçle çalışmalarımıza azimle devam ettik.
Hemen hemen her koşulda antrenmanlarımızı sürdürdük. Yağmur demeden, soğuk demeden , sıcak demeden gayretle  kendimizi geliştirmeye devam ettik. Ve şimdide bu azmimizin ödüllerini bir bir 2024-2025 sezonunda toplayacağız.
Katıldığımız tüm müsabakalarda yeri geldi kazandık, yeri geldi kaybettik ama asla pes etmeden çalıştık, gayret gösterdik. Süper Amatör Ligden , bölgesel amatör lige yükseleceğimiz bu sezonda dökülen her bir damla terimiz ve her bir gözyaşımızın değerini şampiyonlukla taçlandıracağız.
Mutluluğumuzu ve gururumuzu sizlerin sayesinde hep beraber yaşayacağız. İstanbul Bafraspor’a ve camiaya hizmet etmekten mutluyum ve gururluyum.
İstanbul Bafraspor Kulübümüzde 386 kayıtlı ve lisanslı oyuncumuz mevcuttur. Oyuncularımız 10 yaş grubundan başlayıp 35 yaşa kadar oyuncuya sahibiz. 
9 kategoride faaliyet göstermekteyiz. Gençlerimizi  evlatlarımızı kötü olabilecek tüm alışkanlıklardan kurtaracak en iyi yol eğitimdir. Bizde eğitimin spor dallarında gençlerimize hizmet ediyoruz ve daha fazla hizmet etmeye gayret edeceğiz.  
Sporcularımız başta olmak üzere kulüp yönetimimiz , sponsorlarımız ve destekçilerimizin göstereceğimiz başarılarımızdan emeği çok büyük. Olduğumuz noktaya gelirken aldığımız her bir desteği büyük bir minnetle anıyoruz.
Bir spor kulübünü kurmak kolay olmadığı gibi yürütmek ve büyütmek de azim, gayret ve emek istiyor. Kulübümüzün kurucusu ve onursal başkanımıza Aydın Dursun beye buradan teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Bu mirası bizlere sunduğu için kendisine minnet duyuyoruz. Bu noktada yönetim kurulumuz, üyelerimiz, hocalarımız, sporcularımız ve destekçilerimizle karşılaşacağımız her zorluğu bir bir aşacağımıza gönülden inanıyoruz. 
Bu güzel akşamda mutluluğumuzu ve gururumuzu  paylaşan tüm misafirlerimize teşekkür ederek sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz’’ diyerek sözlerini tamamladı. 

Daha sonra sırasıyla İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor Kulübü Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Dursun, MHP Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taşdemir, BBP Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Bafralı Av. Uğur Dündar, MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdikten sonra 


Samsun’un İstanbul’da tek futbol kulübü olma özelliğini taşıyan İstanbul Bafraspor Kulübü  2024-2025 sezonu buluşma gecesini düzenleyen Bafralı iş insanı BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız ve yönetimini tebrik ederek katkıda bulunanlara teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından yemek ikramında bulunuldu.
Yemekten sonra ise İstanbul Bafraspor’a katkıda bulunmak için herkes taşın altına elini koydu.  Gecede davetliler istişareler yaparak  İstanbul Bafraspor’un başarısı için neler yapılabilir konusu masaya yatırıldı. Destek sözleri alındı.
Program anı fotoğraflarının çekiminin ardından sona erdi.
Geceye ayrıca Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Enstitüsü Komutanı Tümgeneral Yaşar Kadıoğlu, İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanı Mete Koca, SAMKON Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Zeki Canikli, Büyük Birlik Partisi Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan, SAMKON Genel Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, SAMSUN ALTIN RAFİNERİ Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Şener , SAMKON Gençlik Kolları Başkanı Emre Şen, BADEF’e bağlı dernek başkanları , yönetim kurulları, Alaçam Geyikkoşan Güreş Ağası İbrahim DENİZ, Alaçam Ziraat Odası Güreş Ağası Turgut ŞAHİN,  ALDEF Genel Başkanı Mustafa ELİBOL ve ALDEF’e bağlı dernek başkanları , ALDEF Onursal Başkanı Sefer Aksoy, ALDEF bir önceki dönem genel başkanı Fehim Gevrek, YADEF Genel Başkanı  Eyüp BAŞ, Bafra  Blue Denim Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı,1930 Bafraspor Kulübü Başkan Vekili Fatih Tunç, Bafra Kosovalılar Derneği (KOSDER) Başkanı Cem Dere, TAŞKIRANLAR SAMSUNGÜCÜ SPOR KULÜBÜ Başkanı Mustafa Taşkıran, Kapaklıspor Basketbol Şube Sorumlusu, TAŞKIRANLAR SAMSUNGÜCÜ SPOR KULÜBÜ yönetim kurulu üyesi Mehmet Öğütcü, Siyasi Parti Temsilcileri, iş insanları,  İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Kerim Şahin ve yönetimi, İstanbul Bafraspor Kulübü teknik heyeti ve futbolcuları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katılım sağladı.

26-088.jpg27-084.jpg28-061.jpg57.jpg58.jpg59.jpg25-064.jpg29-038.jpg31-016.jpg30-049.jpg32-019.jpg33-022.jpg34-015.jpg35-019.jpg36-018.jpg37-017.jpg38-014.jpg39-014.jpg40-024.jpg41-009.jpg42-010.jpg43-010.jpg44-015.jpg45-007.jpg46-006.jpg47-004.jpg48-003.jpg49-002.jpg50-006.jpg51-001.jpg52-001.jpg53-001.jpg54-001.jpg55-005.jpg56-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.