Myp’li Yılmaz Seçim Sloganını Açıkladı

Myp’li Yılmaz Seçim Sloganını Açıkladı

Myp’li Yılmaz Seçim Sloganını Açıkladı

A+A-

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, seçim sloganlarının "Ülküm Büyük Türkiye" olacağını ve mitinglerin ilkini Kocaeli’nde gerçekleştireceklerini açıkladı.
Parti olarak seçimlere katılma kararı alan Muhafazakar Yükseliş Partisi, 50 ilde miting düzenlemeyi hedefliyor. Mitinglere Kocaeli’nden başlayacak olan Ahmet Reyiz Yılmaz, “7 Haziran seçimlerinde parti olarak MHP için oy kullandık. Ama milletimiz yeni bir milli yapı istiyor. Şartların olgunlaştığını düşünüyorum. Parti olarak finansman Sıkıntımız yok. Bu nedenle çok geniş katılımla milletimize yeni bir alternatifin olduğunu göstermek istiyoruz” dedi.
ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİME BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR”
Bu seçimlerde iktidar olmayı düşünmediklerini belirten Yılmaz, “Ama ülkücülerin ayağa kalkabileceğini ve Türk İslam davasının bütün mecliste bulunan partilerdeki siyasi yozlaşmaya güçlü bir tepki olarak yeni bir partiyi bir sonraki seçimde iktidar alternatifi bir yere yerleştireceklerini düşünüyorum. Sayın Bahçeli’nin birleşmelere kapı kapatan birisi olduğu bilinmektedir. İktidar alternatifi olmak için gayreti de yoktur. Bu nedenle milletimiz Türk İslam davasını kullanmayan yeni bir yapıyı doğurabilecek ve onu inşa edebilecek potansiyele sahiptir. Biz bunu tüm Türkiye’de yaptığımız araştırmalardan görebiliyoruz. Bu nedenle ülke genelinde başlayacağımız bu mitinglerde ülkücü kardeşlerimizi de bayraklarla meydanlarda kucaklamak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.