Mustafa Demir'den Canik Belediyesine Ziyaret

Mustafa Demir'den Canik Belediyesine Ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk ve Ak Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu ile birlikte Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Karşılıklı hediyelerin verildiği ziyarette Canik İlçesinde yaşanan sel ve heyelan sorunu ve alt yapı sorunları ile ilgili istişareler yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, " Büyükşehir Belediyesi İlçe Belediyesi ayrımını ortadan kaldırarak, ilçemizin sorunları ile ilgili şehrimizin tüm katmanlarıyla uyumlu bir şekilde çalışacağız. Alt yapı, kentsel dönüşüm, gurup yol ağları, imar durumları, kanalizasyon, içme suyu gibi Büyükşehir Belediyemiz uhdesindeki hususları birlikte istişare ederek, koordinasyon içerisinde toplumumuzun müşterek sesine kulak vererek yapacağımız hizmetlerle ilgili yol haritamızı belirleyeceğiz. Öncelikle asli işlerimizi ehemmiyet sırasına göre tamamlamayı planlıyoruz.

Bu vesile ile ziyaretleri ve hediyeleri için Başkanımıza teşekkür ediyorum."dedi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,"Yeni dönem belediyecilik artık alt yapıyı tamamlamış ve insana odaklanan bir anlayışla sürdürülebilecek. Türkiye’nin 2023 vizyonuna uygun bir yönetim ve halkla iletişim anlayışını hedefliyoruz.  Yerelden merkeze doğru sürdürülen kapsamlı bir projenin uygulayıcıları olarak üzerimize düşeni yapacağız. İlçe Belediyesi Büyükşehir Belediyesi ayrımı olmadan tüm sokaklarımızın mahallelerimizin ilçelerimizin sorununu yetki karmaşası yaşamadan birlikte çözeceğiz. Temel problemlerimizi çözerek üretime, istihdama, ticarete ihracata, sanata, kültüre ve sosyal yaşama yönelik atılımlar gerçekleştireceğiz."dedi.

mustafa-demirden-canik-belediyesine-ziyaret-2.jpg

mustafa-demirden-canik-belediyesine-ziyaret-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.